Mean well tápegység

A mean well rendelkezik a legújabb generációs tápegységekkel, amelyek mind-mind egytől egyig az energiatakarékosság jegyében jöttek létre, ráadásul ezek a tápegységek a leghatékonyabbak a piacon. Ezek a tápegységek megfelelnek a legújabb nemzetközi előírásoknak is és nagyon kicsi az energiafelhasználásuk.

Mean well tápegység igen kedvezményes áron, széles kínálatban kapható csakis a led24.hu weboldalon, tehát ha ön is minőségi tápegységet keres, akkor ezek közül válogasson és biztosan nem fogja majd megbánni. Ezek a mean well tápegységek védelmet tudnak biztosítani a por, valamint a nedvesség ellen is, tehát szinte bárhol használhatóak. Ezeket a tápegységeket a mean well a 12V-os LED rendszerekhez találták ki, és természetesen mindegyikre két éves garanciát tudunk vállalni. Az LPV-20-12 tápegység például 20 W-os teljesítménnyel rendelkezik, feszültséggenerátoros, és műanyag tokozású. A tápegység típusa LPV.

Ha bármi kérdés merülne fel a mean well tápegységekkel kapcsolatban, vagy bővebben olvasna a rendelésről, esetleg megtekintené a tápegységek illusztrációit és árait akkor erre is van lehetősége, csak látogassa fel weboldalunkat a led24.hu-t, és itt megtalálhatja majd a teljes mean well tápegység kínálatot is a termékek bővebb leírásaival együtt. Amennyiben kérdésen merülnének fel a tápegységekkel, az árakkal vagy a rendelésekkel kapcsolatban, akkor nyugodtan vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az info@led24.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázza a +36 30 879 443 telefonszámot, és csapatunk itt minden kérdésére választ fog majd adni. Ha önnek is modern és jól működő tápegységekre van szüksége, akkor válassza a mean well tápegységeket és nem fog csalódni! A mean well tápegységeket bátran használni lehet kültéren és beltéren is egyaránt.