13 év után a Dallas újratöltve

A Ewing család újra visszatér a képernyőre a TNT felkarolásával. Az új Dallas valószínűleg majd a fiatalokra koncentrál leginkább, hiszen ők még mutathatnak nekünk valami újat. Jockey Ewing és Bobby Ewing két fia kerül a középpontban a 2. szériában. Johnny és Cristopher biztosan izgalmas estéket okoznak majd nekünk.

[wp_ad_camp_1]

Josh Henderson és Jesse Metcalfe fogja alakítani a két Ewing örököst az új sorozatban. Jesse Metcalfe a Született Feleségekből lehet sokunk által ismert. A sorozat pikantériája egy szerelmi háromszög lesz, amely a két fiú és Elena között alakul majd ki. Elenát Jordana Brewster alakítja majd. A legnagyobb izgalmat talán az jelenti, hogy Cristopher-nek már menyasszonya is van. A régi nagy szereplők közül is jó páran vállalták a felkérést. Larry Hagman, Patrick Duffy és természetesen a ma 70 éves Linda Gray is szerepet vállalt a sorozatban. A színésznő még divatbemutatókon is megmutatja bájait, ezért már kíváncsiak vagyunk, hogy a nagymama még mire képes.

Folytatódik a Dallas

Folytatódik a Dallas

Tekintsük át egy kicsit a magyar vonatkozást is. Bobby magyar hangja Csankó Zoltán lesz, míg Reviczky Gábor Jockey Ewing hangját adja. Samantha magyar hangja Pápai Erika lesz. A régi sorozatot többek között Golden Globe és Emmy díjjal is jutalmazták. Magyarországra 1990-ben tört be a sorozat és egészen 1997-ig futott.

A sorozatban újra előkerülnek a jól bevált nagyágyúk a hatalom, a pénz, a háború, a születés és a halál. Reméljük, hogy új izgalmakkal tölti be majd a Dallas sok magyar család hétköznapjait! Várjuk a folytatást!