A 2017-es év lakberendezési stílusa

2017-ben a zöld szín, a retro stílus, illetve a fémes elemek hódítanak leginkább. Ha ön is változtatni szeretne lakásán, akkor érdemes már ezeket a trendeket követnie és ezek alapján berendeznie hálószobáját, nappaliját.

[wp_ad_camp_1]

Nézzük tehát bővebben ezeket a trendeket. A hagyományos színeknek búcsút lehet inteni, hiszen idán a zöld szín hódít, amivel természetességet lehet varázsolni otthonunkba. Azok, akik merészebbek, kipróbálhatják ezt a színt a falakon, vagy éppen a bútorokon is. Idén egyre inkább megnövekedett a szokatlan színű bútorok eladása, és már az egyszerű textíliák ideje is lejárt. A zöld árnyalatai nagyon jól mutatnak a hálószobában, de például a konyhát is képesek feldobni a zöld színű székek. A parafa és a terrakotta a falakon idén különösen nagy népszerűségnek örvend. A terrakotta színű csempék igazán modernek és esztétikusak, a parafával pedig könnyen rusztikus hangulatot, és melegséget árasztó, újszerű légkört lehet teremteni. A terrakotta és a parafa nagyszerű választás lehet a hálószobába, a fürdőszobába, de még a konyhába is. A parafa valódi eleganciát képes kölcsönözni például a nappaliba, és használható akár táblaként is, ahová fel lehet írni mindennapi teendőinket.

Lakberendezés 2017

Lakberendezés 2017

A hálószobában 2017-ben a kényelem és a dizájn találkozik, és bár az elmúlt években csak a kényelmes franciaágyakon volt a hangsúly, idén már az is fontos, hogy egy ágy esztétikus és dizájnos legyen. Ha az ön hálószobájában tágas a tér, akkor ne féljen szélesebb ágyat venni, merje bevállalni a 18 cm szélességű ágyat is, és ilyenkor egy jó minőségű matrac beszerzése és elengedhetetlen lehet. A kárpitozott ágyak még idén is nagyon divatosak, de egyre többen keresik azokat az ágyakat, amik rusztikus stílusúak és amelyek LED világítással vannak beépítve. A vintage és a retro stílus igen népszerű idén, ezen belül pedig olyan egyedi darabok a divatosak, amelyek különböző textúrákkal és különleges mintákkal rendelkeznek. A retro bútorok is nagyon kelendőek idén, hiszen ezek a régies stílusú bútorok ellentétben állnak a mai modern készülékekkel, például a TV-vel, a különböző játékkonzolokkal vagy DVD-lejátszókkal. Vintage bútorokért nem kell messzire menni, elég egy bolhapiacot találni, ott rengeteg ilyen bútor kapható.