A biztonságnál is előtérbe kerültek a full hd kamerák

A rossz minőségű biztonsági berendezések és felvevők ideje lejárt, mivel a régi, rossz felvételek miatt számos esetben a tettes nem volt azonosítható a felvételről. A technika előrehaladásával megjelentek a digitális kamerák és felvevők, illetve az adatok tárolásához szükséges berendezések.

[wp_ad_camp_1]

A full hd kamerák a digitális rögzítés királyainak is nevezhetőek, mivel igen nagy felbontásban képesek továbbítani a digitális adattárolók felé a képkockákat. A nagy felbontásnak köszönhetően az események egyszerűen visszakövethetőek, sőt minden részlete megjeleníthető a monitoron. Így ha megkárosítanak minket, illetéktelenek hatolnak be otthonunkba, illetve a telephelyünket érinti lopás vagy rablás, akkor a full hd kamerák által rögzített események nagyon egyszerűen és jó minőségben átadhatóak a rendőrségnek, és így könnyen azonosíthatóvá válnak az elkövetők.

A különböző méretű videó formátumok, és azok kódolása már lehetővé teszi a full hd kamerák által rögzített felvételek helytakarékos tárolását, mivel mi magunk választhatjuk ki a rögzíteni kívánt minőséget. Így nincs megkötve a kezünk, lehetőségünk van igazán minőségi felvételeket készíteni a megfigyelt területekről.

Megfigyelő kamera

Megfigyelő kamera

Tegye Ön is igazán biztonságossá környezetét a full hd kamerák segítségével, mert azok figyelmét már semmi sem kerülheti el. A full hd kamerák a teljes megfigyelési területet képesek részletgazdag 1920×1080 felbontásban továbbítani a felvevőknek és az adattárolóknak.

Intsen búcsút Ön is elavult kameráinak, és kérje az Elektronika Vonala Vagyonvédelem biztonsági full hd kamerák specialistáját, hogy szakvéleményével segítsen kiválasztani, hogy milyen megoldásokkal építse ki a kamerarendszerét. A full hd kamerákról és a hozzájuk tartozó berendezésekről, valamint áraikról ingyenesen tájékozódhat a lineelectronic.hu honlapon.