A FILMNOW adásai a Műsor Tv-n

Ha ön is izgalmas filmeket szeretne megtekinteni, akkor nézze meg a Film Now filmjeit, hiszen itt csakis Sony Pictures, NBC és Warner Bros filmeket nézhet majd. A Film Now csatornát 2018 nyaráig még Digi Film néven lehetett megtalálni a Digi a PR-TELECOM, valamint a Vidanet kínálatában. Ha bővebb leírást szeretne olvasni a csatornáról, az időpontokról és a filmekről mindenképpen kattintson ide.

[wp_ad_camp_1]

A FILMNOW adásai a Műsor Tv-n megnézhetőek teljesen díjtalanul csak kattintson weboldalunkra, hiszen bármikor megtekintheti a mai vagy akár az egész heti Film Now csatorna műsort is, ráadásul ha ide kattint, akkor az is kiderülhet, hogy melyik filmet sugározzák HD minőségben, és a korhatárokat is megtalálhatja majd. A Film Now csatornán a mai napon olyan érdekes és filmeket nézhet meg, mint az Én és én meg az Irén, az Életem nagy szerelme, vagy éppen a Pearl harbour. Ha ezeknek a leírásait szeretné elolvasni, akkor weboldalunkon erre is lesz majd lehetősége. A Film Now csatornahangja Papucsek Vilmos, és Kocsis Mariann  mondja be majd a filmek korhatárát. A Digi Film 2012. október 31-én nyitotta meg kapuit, és egészen 2013. február 28-ig díjtalanul megtekinthető volt minden egyes Digi előfizető számára.

A Film Now műsorán csakis a legérdekesebb filmeket tekintheti majd amelyek között a nők és a férfiak is megtalálhatják azt a filmet, ami érdekelné őket. Ha még ennél is többet szeretne megtudni és bővebb leírást olvasna a film now műsorairól, mindenképpen keressen fel minket, hiszen nálunk mindent megtudhat majd ami csak érdekelheti, és ami a legfontosabb, megtekintheti a kezdési időpontokat anélkül, hogy az újságárusnál sorban kéne állnia műsorújságért hiszen nálunk néhány kattintással mindenre fény derülhet. Válasszon minket és biztosan nem fogja megbánni!