A gépelés árak kedvezőek!

Villámgyors gépelésre gyakran szükség lehet, főleg ha sürgősen szükségünk van dokumentumokra, viszont nem mindenki tud gyorsan gépelni, és nincs mindenkinek ideje a gépelésre, ilyenkor pedig profi gépírókhoz kell fordulni. Gépíróink gyorsak, profik, megbízhatóak és diszkrétek. Bővebb leírást és információkat a gépelés.hu weboldalon olvashat ezért érdemes ide látogatni.

[wp_ad_camp_1]

A gépelés árak igen kedvezőek a gépelés.hu weboldalon, ezért ha olcsón szeretne dokumentumokat begépeltetni, akkor jó helyen jár nálunk. Gépíróink a nyomtatott szövege begépelését 0,18 ft-ért vállalják leütésenként, a kéziratokat 0,26 ft-ért, a rögzített hanganyag, illetve diktálás utáni szövegek begépelésének pedig ugyanaz az ára, vagyis 0,22 ft leütésenként. Az angol, német, illetve latin szövegek begépelését is vállalják gépíróink, ezeknek az árait is megtekintheti weboldalunkon. Egyéb szolgáltatásaink közé tartozik még a szerkesztés, a helyszíni munkavégzés, valamint a szöveg nyomtatás is. Gépíróink villámgyorsak, megbízhatóak és minden körülmények között diszkrétek.

Gépelés

Gépelés

További információkért és részletekért mindenképpen megéri fellátogatni weboldalunkat a gépelés.hu-t, és itt megtalálhatja referenciáinkat is az árakkal együtt és bővebben olvashat majd szolgáltatásainkról is ha ide látogat. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk valamelyik szolgáltatásunkról, vagy esetleg az árakról, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a szbgepeles@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 470 0911 telefonszámot és itt akkor is ajánlatot kérhet, ha hosszútávon szeretne velünk dolgozni. Ügyfélszolgálatunkat a nap bármely szakaszában elérheti. Forduljon hozzánk ha nincs ideje a gépelésre vagy nem rendelkezik gyors gépírási tulajdonságokkal.