A Könyvmolyképző kiadó összes könyve egy helyen!

Úgy érzi, hogy mindaz, amit olvas, csak közösségi média bejegyzések és hírek tweet formájában? Úgy érzi, soha nem olvas semmi lényegeset? Ideges, hogy a könyvolvasási napjai már rég elmúltak? Változtasson ezen a könyvmolyképző kiadó könyveivel.

Könyvmolyképző kiadó elérhető a book24.hu weboldalra látogatva, tehát keressen fel minket még ma és megtalálhatja a teljes kínálatot is az árakkal együtt. A kutatások azt sugallják, hogy azok az emberek, akik az agyukat aktívan tartják, ha olvasnak vagy olyan szellemi játékokat játszanak, mint a sakk, 2,5 -szer kisebb valószínűséggel alakítanak ki Alzheimer-kórt, mint azok, akik idejüket kevésbé stimuláló tevékenységekre fordítják. Tanulmányok kimutatták, hogy a mentális éberség lelassíthatja az Alzheimer-kór és a demencia előrehaladását (vagy akár megelőzheti). Ha összebújik egy jó könyvvel, más világok varázslatába szállíthatja el a mindennapi gondokat hátrahagyva, csökkentve a stresszt. A mindössze hat perces olvasás akár 68%-kal is csökkentheti a stresszt. Elveszni egy könyvben a végső kikapcsolódás. Ez különösen megrázó a bizonytalan gazdasági időkben, amikor mindannyian vágyunk egy bizonyos menekülésre.”

Ha olyan ember szeretne lenni, aki képes különféle témákról beszélgetni, olvasónak kell lennie. Az olvasnivalónak pedig nem kell komoly témának lennie ahhoz, hogy néhány apró információt felvegyen, amelyek valamikor jól jöhetnek. Soha nem találkoztam olyan olvasott emberrel, aki nem érdekes ember. De elég sok unalmas emberrel találkoztam, akik egyértelműen soha nem nyitnak ki könyvet. Ezenkívül minél több tudással rendelkezik, annál jobban felkészült az élet számos kihívásának kezelésére. Ami elvezet a következő ponthoz. Ha olyan személyek életéről és korszakairól olvas, akik öntől eltérő körülmények között élnek vagy éltek, akkor könnyebben megértheti és kapcsolatba léphet azokkal, akik különböznek öntől. További részletekért és könyv rendelésért nézzen be a book24.hu-ra.