A legerősebb tea lábdagadásra

Az orvosszakértők azt állítják, hogy a lábdagadásnak számos oka lehet, mint például egyes gyógyszerek mellékhatásai, terhesség, rossz vérkeringés, feldolgozott ételek fogyasztása, magas sótartalommal rendelkező étele fogyasztása stb. Tudnia kell viszont, hogy néha a lábdagadás teljesen normális és természetes, főleg terhesség alatt, vagy akkor, ha sokáig állt. Ha viszont krónikus lábfej duzzanatot érez, akkor azonnal forduljon orvoshoz, hiszen lehet, hogy ödémája van.

[wp_ad_camp_1]

Először is tudnia kell, hogy az orvosok szerint az ödéma önmagában nem káros, csak rendkívül kényelmetlen. Ha azt veszi észre, hogy a duzzanat az egyik lábán sokkal nagyobb, mint a másikon, akkor hívja fel orvosát, mert az is lehet, hogy vérrög keletkezett. A kellemetlen duzzanat valójában nem egy betegség, csupán egy tünet, amit hatékonyan lehet kezelni, a titkos hozzávaló pedig a petrezselyem. A petrezselyemből egy kiváló teát lehet készíteni, amely egyszer s mindenkorra megszünteti az ödémát. Ez segít kezelni és megelőzni ezt az esztétikai és egészségügyi problémát, tehát mindenképp érdemes kipróbálni.

Tea

Tea

A teából minimum két litert kell inni naponta, hogy így a legjobb eredményeket kapja, és hatékonyan kikezelje az ödémát. A tea egyszerűen és könnyen elkészíthető, csak kövesse a következő utasításokat. Először is vágjon fel egy petrezselymet, a gyökerét és a levelét is, majd tegyen egy negyed bögre felvágott petrezselymet egy infúziós kosárba. Most rá kell öntenie a petrezselyemre egy csésze forralt vizet, vagy merítse egy teáskannába. Hagyja úgy 5 percig, majd vegye le a kosarat, és szűrje le a keveréket. Nyugodtan kísérletezzen és adjon hozzá még egy kis gyömbért, citromot vagy mézet, ez gazdagítja majd az ízét. Próbálja ki tehát ön is ezt a hatékony és erős teát, hogy az ön ödémája is rövid idő alatt eltűnjön.