A legerősebb tea lábdagadásra

Az orvosszakértők azt állítják, hogy a lábdagadásnak számos oka lehet, mint például egyes gyógyszerek mellékhatásai, terhesség, rossz vérkeringés, feldolgozott ételek fogyasztása, magas sótartalommal rendelkező étele fogyasztása stb. Tudnia kell viszont, hogy néha a lábdagadás teljesen normális és természetes, főleg terhesség alatt, vagy akkor, ha sokáig állt. Ha viszont krónikus lábfej duzzanatot érez, akkor azonnal forduljon orvoshoz, hiszen lehet, hogy ödémája van.

Először is tudnia kell, hogy az orvosok szerint az ödéma önmagában nem káros, csak rendkívül kényelmetlen. Ha azt veszi észre, hogy a duzzanat az egyik lábán sokkal nagyobb, mint a másikon, akkor hívja fel orvosát, mert az is lehet, hogy vérrög keletkezett. A kellemetlen duzzanat valójában nem egy betegség, csupán egy tünet, amit hatékonyan lehet kezelni, a titkos hozzávaló pedig a petrezselyem. A petrezselyemből egy kiváló teát lehet készíteni, amely egyszer s mindenkorra megszünteti az ödémát. Ez segít kezelni és megelőzni ezt az esztétikai és egészségügyi problémát, tehát mindenképp érdemes kipróbálni.

Tea

Tea

A teából minimum két litert kell inni naponta, hogy így a legjobb eredményeket kapja, és hatékonyan kikezelje az ödémát. A tea egyszerűen és könnyen elkészíthető, csak kövesse a következő utasításokat. Először is vágjon fel egy petrezselymet, a gyökerét és a levelét is, majd tegyen egy negyed bögre felvágott petrezselymet egy infúziós kosárba. Most rá kell öntenie a petrezselyemre egy csésze forralt vizet, vagy merítse egy teáskannába. Hagyja úgy 5 percig, majd vegye le a kosarat, és szűrje le a keveréket. Nyugodtan kísérletezzen és adjon hozzá még egy kis gyömbért, citromot vagy mézet, ez gazdagítja majd az ízét. Próbálja ki tehát ön is ezt a hatékony és erős teát, hogy az ön ödémája is rövid idő alatt eltűnjön.