A leghatékonyabb patkányirtás!

A patkányok nagyon veszélyes állatok, hiszen több fertőzést is átadhat az embernek, például szalmonellát, vagy éppen leptoszpirózist. A patkányok főleg magánszemélyeknél okoznak gondot, ahol az álmennyezetben, vagy a burkolatban szoktak bujkálni, valamint a padláson vagy a raktárakban. A patkányirtás nem egy könnyű dolog, ezért érdemes szakemberhez fordulni, aki a megfelelő eszközöket használni kiirtja a kellemetlen rágcsálót.

[wp_ad_camp_1]

A patkányirtás történhet irtószerrel, valamint patkányirtó etetőállomással is. Ez az etetőállomás ellenáll minden időjárási körülménynek, és kulccsal zárható is, tehát csak a patkány érintkezhet az irtószerrel. A méreg tehát nem veszélyes sem gyermekekre sem háziállatokra. Az irtószer egy lassú véralvadást gátló anyagot tartalmaz, ami azért fontos, mert a patkányok rendkívül gyanakvóak, és ha látják, hogy társuk evett a boltban kapható méregből, akkor ő már biztosan nem fog ugyanabból enni. Ez az irtószer tehát azért hatékony, mert nemcsak egy patkány eszik majd belőle, hanem az összes. A patkányirtás természetesen fizikai módszerekkel is történhet, ezekhez nem használunk irtószereket, hanem szerelvényeket.

Patkányirtás

Patkányirtás

Ezeket a szerelvényeket megtöltjük csalogatóanyagokkal, amibe a patkány bemászik, de kijönni onnan már nem tud. Ragasztólapos csapdával is lehet patkányt fogni, ilyenkor erős ragasztóanyagokat használunk, amibe a patkány beleragad. Amennyiben többet szeretne megtudni a patkányirtásról, vagy patkányirtó szolgáltatásainkat szeretné igénybe venni, érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat az eurokartevoirtas.hu-t, ahol bővebb leírást olvashat cégünkről és módszereinkről is. Ha kérdéseket szeretne feltenni, ezt is megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot bátran ügyfélszolgálatunkkal az eurokartevoirtas@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a 06 70 70 22 409 telefonszámot.