A legjobb nevezetességek és programok Alabamában

Egyedülálló úti célokkal, Alabama egy utazás a történelmen, a déli kultúrán és konyhán keresztül, gyönyörű festői természeti terekkel. Történelmi városai Birminghamtől Montgomeryig a Polgárjogi Mozgalom melegágyai voltak. Ma múzeumokon, galériákon és történelmi negyedeken keresztül osztják meg a fontos történetet, ahol néhány generációval ezelőtt az Egyesült Államok egy csapásra robbanáspontot ért el.

A nagyvárosoktól távol, Alabamában is rengeteg tennivaló akad vad vidékekkel és érintetlen partokkal. Fedezze fel az állami parkokat és a Mexikói-öblöt, hogy lássa azokat a gyönyörű tereket, amelyekről senki sem beszél. Egy történelmi ház Tuscumbiában, Ivy green volt a híres Helen Keller gyermekkori otthona. Helen korán megsüketült és megvakult, de a továbbiakban ünnepelt író lett, és sokak számára inspiráló. Feltételezések szerint skarlátos lett, és Alexander Graham Bell megvizsgálta. Igen, az a Mr. Bell, a telefon feltalálója, aki Anne Sullivanhez küldte. Anne 20 éves tanárnő volt, aki majdnem 50 évig a tanítványával maradt Helen haláláig. Most felfedezheti Helen Keller történelmi gyermekkori otthonát, amely 1820-ban épült. Tudjon meg mindent figyelemre méltó életéről, beleértve az Életem története és A csodatevő című regényeit.

Az Egyesült Államok leghosszabb hegytetői folyójával rendelkező Little River Canyon túrázásra, horgászatra és kempingezésre alkalmas hely. A folyó egy nemzeti természetvédelmi terület, amely Dél-Apalachia hegyei felett halad át, vízeséseket, blöfföket és gyönyörű erdős felföldeket biztosítva. A Little River Canyon 1992-ben vált védetté, hogy megőrizze az egyedülálló tájat. Évmilliók során a Little River belevésődött a homokkőbe, és látványos sziklákat hozott létre, amelyek lassan erodálják a lapos tetejű Kilátó-hegyet. A folyó körül rendkívül sokféle növény- és állatfaj található, amelyek Alabamában máshol nem láthatók.