A legjobb szálláshelyek Chilében

Chile Dél-Amerika azon országa, amely sokkal hosszabb, mint a szélessége. Lenyűgöző tájakkal pótolja a szélesség hiányát: keleti részén az Andok hegye, nyugaton pedig a Csendes-óceán határolja. Ehhez a keverékhez adjunk lámákat, pár esőerdőt és sivatagot.

[wp_ad_camp_1]

Szeretett volna egy faházban, esetleg egy vulkánban megszállni? Mindkettőt megteheti a Huilo Montana Magica Lodge-ban az Andok déli részén. Az esőerdők közepette elhelyezkedő szálloda egy vulkán alakú hotel, amely láva helyett vizet kavar, majd moha és egyéb növényzet borítja. A nap végén egy hatalmas fából faragott pezsgőfürdőben pihenhet. És ha ez nem lenne elég, a szálláshoz kötélhíd vezet. Portillo Dél-Amerika legrégebbi és leghíresebb síterepe, a Portillo Hotel pedig az egyik leghíresebb szállása. A szálloda élénk sárga épülete kiemelkedik a zord havas Andok-hegység hátteréből. Az Inca-tónál található szálloda hagyományos szobákat és faházakat kínál. Ha szeret vásárolni, akkor nem biztos, hogy ez az számára legmegfelelőbb hely, hiszen nincs bevásárlóközpont a közelben, de ha síelő, akkor csak ki kell lépnie az ajtón.

A vendégek inspirálódhatnak a természet és az őshonos kultúrákból az Alto Atacama Desert Lodge szállásának fellátogatásakor. Ebből a célból 30 kirándulást kínálnak az Atacama-sivatag gejzírjeihez, terepéhez és őshonos falvaihoz, amely a világ legszárazabb nem sarki sivatagja, és amely szintén az egyik legrégebbi lehet, mivel 3 millió éves múltra tekint vissza. A hotel építészete zökkenőmentesen beolvad a sivatagi terepbe. Néhány szoba kültéri zuhanyzóval rendelkezik; mindannyian luxusérzetet kínálnak. Amikor a divat, a dizájn és a nyüzsgő társadalmi élet számít, a Hotel W Santiago a legjobb szállás. Ez a Chile fővárosában és legnagyobb városában, Santiagóban található előkelő szálloda vonzó lesz a luxust kereső utazók számára.