A legnagyobb lecke, amelyeket megtanultunk a COVID-19 pandémia miatt

Mindannyian megtanultunk néhány dolgot a COVID-19 járványból. Minden zavar, minden változás egy útravaló. Az egyszerű számára ezek a tanulságok különösen erősek lehetnek. Íme, néhány dolog, amit megtanultunk a COVID-19 járvány során.

[wp_ad_camp_1]

A járvány nem fokozatosan jött elő. Az élmény olyan volt, mint egy dagály. Messziről érkező jelentésekből láttuk. Aztán a közelünkben éreztük. És a következő dolog, amit tudunk az az, hogy már rögtön közösségeinkben, vállalkozásunkban és otthonainkban volt. Mindannyian megosztottuk a félelmet, amikor megnéztük a helyi vagy országos híreket. Vannak olyan családok, ahol több mint tíz embert vesztettek el a járvány miatt. Mivel a dolgok úgy alakultak, ahogy, nincs is idő szomorkodni. Munkahelyünkön ott vannak az elbocsátások, az átszervezések és az üzleti leállások. Az otthoni életünk felfordult. Rezidenciáink gyorsan munkahelyekké, otthoni iskolákká, éttermekké, templomokká, mozikká, játszóterekké, tornateremekké és szalonokká alakultak.

A technológia volt a mentőövünk a család, a barátok, az orvosok, a munkahely, a szórakozás, a vásárlás és még sok minden más számára. Azok számára, akik a világjárvány idején munkanélküliek, nagyon nehéz a sorsuk. Már nincs értelme pályázni állásokra, mivel legalább ezer ember ugyanezt teszi. A legjobb taktika a mai munkához és a jövedelmező munkavégzéshez a hálózatépítés és a kritikus vagy innovatív üzleti megoldások azonosítása. A válság kezdetén naponta hívják a cégeket. Változások történtek, és az üzlet gyorsan beengedte a változásokat. A csapatok azonnal megkezdték az információk és a bevált gyakorlatok megosztását. A tapasztalatok megosztása másokkal akik hasonló körülmények között vannak elengedhetetlennek bizonyult az érzelmi támogatáshoz.