A legszebb Német kisvárosok

Németország hírneve alapján impozáns, szigorú és tiltó. Ez igaz lehet a nagyvárosokra, de nem a kis falvakra. Itt megtalálja Németország romantikus helyeit. A bajor Alpok lenyűgöző kilátásaitól a festői Rajna folyóig ezek a németországi kisvárosok rögtön elbűvölnek majd mindenkit.

[wp_ad_camp_1]

Wertheim am Main Németország délnyugati részén található és a város annyira festői, hogy érdemes itt eltölteni néhány órát. Wertheim am Main kiemelkedő középkori városközponttal rendelkezik, amelyet egy közeli dombon fekvő lenyűgöző 12. századi kastély díszít. A Hegyes Torony egy másik mérföldkő, amelyet néha wertheimi ferde toronynak is neveznek. Wertheim am Main híres az üvegkészítéséről. Amikor ellátogat Bad Wimpfenbe, azt gondolja majd, hogy egy mesébe lépett be, hiszen tornyok bukkannak fel a láthatáron. Ez az ősi város, az Alpoktól északra fekvő legnagyobb királyi palota otthona volt. Ha felmászik a 167 lépcsőn a Kék Torony kilátóplatformjára, akkor a jutalma a lenyűgöző kilátás lesz erre a középkori városra.

Bad Wimpfen

Bad Wimpfen

Két esemény is van, amit nem szabad kihagyni: a Talmarkt, a móka ünnepe júliusban, és a hagyományos karácsonyi vásár, amelyet Németország egyik legszebbjének tartanak. Binz egy tengerparti kisváros, mely a Balti-tengeren, Rugen szigetén található. Az egykori halász- és mezőgazdasági város 1875 óta üdülőhelyként funkcionált, amióta az első turisták megérkeztek a tengerbe úszni. Az első szállodát 1880-ban építették és a régi szállodák, villák kitöltik a város központját és a tengerpartot. Binz a 370 méteres (1213 láb) mólónál található. Cochembe is érdemes ellátogatni ha kedveli a német kisvárosokat, hiszen gyönyörű a dombos vidék ahol fekszik. Ha eddig azt hitte a domboldal túl meredek a mezőgazdasághoz, akkor meg fog változni a véleménye miután Cochembe látogatott.