A mini kamera jól jön, ha fontos az álcázás

Ha olyan helyet szeretne megfigyelni, ahol jól jön, ha nem látják a kamerát, illetve szeretné azt könnyen álcázhatóvá, esetleg láthatatlanná tenni az emberek előtt, akkor érdemes mini kamerát alkalmaznia.

[wp_ad_camp_1]

A mini kamera tulajdonságai igen kedvezőek, ha nem szeretné mindenkivel tudatni egy adott terület megfigyelését, vagy el szeretné rejteni a kamerát, valamint azt, hogy honnan történik a megfigyelés. A lineelectronic.hu weboldalon igen sok mini kamera közül tud választani, ha ezt a fajta megfigyelési kamerát szeretné választani.

Egy jó mini kamera segítségével meg tud figyelni egy teljes üzlethelyiséget, valamint irodát, ahol fontos nyomon követni az ott zajló eseményeket. A mini kamerák igen jól elrejthetőek, így azok, akik nem tudnak hollétükről, csak nehezen tudják felfedezni azokat. Ez nagy szerepet tölt be akkor is, ha rablás vagy lopás áldozatává válik, hiszen az idegen behatolók nem látják a biztonsági mini kamerát, így úgy gondolják, hogy csak elijesztésként van kirakva a kamerával megfigyelt terület tábla, így valószínűleg nem takarják el arcukat, ami később lehetővé teszi az azonosításukat.

Mini kamera

Mini kamera

A mini kameráknak a könnyű elrejthetőség mellett van még egy nagy előnyük, mégpedig az, hogy nem foglalnak el nagy helyet, így felhasználhatóak olyan területen is, ahol nehézkes lenne beszerelni egy normál kamerát, vagy nincs elegendő hely a számára, ám a megfigyelés abból a szögből igen fontos lenne. Így a mini kamerák jól alkalmazhatóak normál megfigyelésre is, és csatlakoztathatóak a biztonsági rendszerhez is, mely segít felderíteni vagy megelőzni a lopást, rablást és garázdaságot.

Kérje az Elektronika Vonala Vagyonvédelem biztonsági szakértőinek véleményezését a mini kamerákról és azok kompatibilitásáról, ha úgy gondolja, hogy a biztonsági rendszeréhez szeretne beépíteni egy-két álcázható és könnyen felszerelhető mini kamerát.