A párátlanítás fontossága ma már tény

A mai felgyorsult világunkban az asztmás, az allergiás megbetegedések olyannyira gyakoriak, hogy szinte népbetegségnek is mondhatóak. Mindezek hátterében sokszor az otthonunkon, a munkahelyen lévő magas páratartalom a felelős, ezért nagyon fontos a párátlanítás.

[wp_ad_camp_1]

Ha túlzottan és hosszabb ideig érzékelhető a levegő magas vízgőztartalma, akkor szinte napok alatt megjelenhet a penészgomba, ami számos problémát okozhat a szervezetünkben, az egészségkáros hatásai miatt. Téli időkben, de ősztől-tavaszig is gyakoriak a nedvesedések, beázások amelyek megfelelő táptalajként szolgálnak a különböző kórokozóknak, gombáknak. Sokszor nem könnyű eldönteni, hogy a hőszigetelés maximális jelenléte vagy éppen hiánya okozza a falak, bútorok nedvesedését, hiszen itt is meg kell találni az egyensúlyt.

Minőségi párátlanító

Minőségi párátlanító

Bármelyik állapot is okozza a magas páratartalmat, minél hamarabb el kell kezdeni a párátlanítás folyamatát. Ennek a jelenségnek a megszüntetésére számos módszer ismeretes, de ma már nagyon sokan a párátlanító készülékek igénybevételével oldják meg a párátlanítás kérdését az otthonukban. A penészfoltok a falakról, a dohos szag a bútorokból mind-mind könnyedén megszüntethető, nem szükséges drága festékeket, új bútorokat vásárolni, mert tény, amíg a párátlanítás nem történik meg, újra és újra megjelennek ezek a problémák. Tegyen otthonáért, környezetéért de legfőképp egészségéért, a hatékony páramentesítő készülékek segítségével! Teremtse meg az ideális 45-55%-os páratartalmat, hogy a penészt soha ne fedezze fel a falakon és bútorokon!

Nagyon fontos a párátlanítás