A parfüm vásárlás online sem lehetetlen!

Parfümöt vásárolni nem könnyű, különösen online nem, hiszen ekkor nem lehet megszagolni az adott illatot, így kizárólag a parfüm leírása nyújt némi kapaszkodót. Ugyanakkor nem lehetetlen kiválasztani az ideális parfümöt, különösen, ha néhány fontos alapszabállyal tisztában van.

Eredeti női parfümök kapcsán a minőség mindenképp előnyös, ezen a téren nem szabad kompromisszumot kötni. A megfelelő parfüm kiválasztásához érdemes tisztában lenni néhány hasznos fogalommal. Ilyen például az úgy nevezett illatpiramis, amely a parfümöt alkotó összetevők párolgási sebességét mutatja meg. A piramis három részből áll, amelyek a fejjegy, a szívjegy és az alapjegy. A fejjegyben lévő aromák párolognak el a leggyorsabban, körülbelül öt-harminc percen át lehet érezni ezeket az aromákat. A középső rész a szívjegy, általában ez adja a parfüm karakterét. A szívjegyben található összetevők határozzák meg, hogy a parfüm melyik illatcsaládba tartozik. Az alapjegy marad a legtovább a bőrön, afféle fixálóként is működik, hiszen lelassítja a gyorsabban elillanó illatjegyek elpárolgását.

Online parfüm vásárlás esetén elsősorban a parfüm összetevőit kell alaposabban szemügyre venni. Ha már van egy korábbi kedvenc, azonban váltana, akkor a korábbi parfüm összetevőinek ismerete nagy segítséget nyújt. Érdemes azzal is tisztában lenni, hogy egy adott parfüm, minden emberen másként hat, mivel a parfüm keveredik viselője bőrének kipárolgásával. Sőt, a fizikai parfüm is hatással van arra, hogy egy adott parfümöt milyennek érez. Az biztos, hogy nem érdemes replikákkal próbálkozni, hanem érdemes eredeti női parfümöt vásárolni! Bővebb információkért, illetve az eredeti női parfümök széles választékának megtekintéséért látogasson el a probeauty.hu webáruházba!