A Samsung Galaxy S21 megjelenése: dolgok, amelyeket várhatóan látni fogunk

Számos eszközre és néhány meglepetésre számítunk, amikor a Samsung Galaxy S21 telefonok január 14-én megjelennek a CES 2021 során. Rengeteg pletykát hallottunk a telefonokról, így jó ötletünk van azzal kapcsolatban, hogy mit láthatunk – de mindig van esély arra, hogy a Samsung teljesen meglepjen minket új termékeivel.

[wp_ad_camp_1]

Várjunk csak, új Samsung telefonok a CES-en? Igen, a Samsung több mint egy hónappal korábban jelentette be telefonjait, annak ellenére, hogy általában február végén szokták, hogy egybeessen az okostelefonokra összpontosító Mobile World Congress show-val. Az összes pletyka három telefonra utal az S21 kínálatban: a szokásos Samsung Galaxy S21-re, az S21 Plusra és az S21 Ultrára. Úgy tűnik, hogy megtartják a Samsung S20 telefonok sorát és iterálnak rajtuk. Habár a korai specifikációk nem egyeznek bizonyos dolgokban, eléggé elmentek az S21 vonalon, és mindegyikük rendelkezik az újonnan bejelentett Snapdragon 888 chipsettel (vagy az Egyesült Államokon kívül Exynos 2100-mal). Arra is számítunk, hogy a legújabb Android 11-gyel dobják piacra. Az a hír járja, hogy az S21 Ultra a sorozatban egyedüliként rendelkezik WQHD Plus felbontással, de képes lehet arra is, hogy emelje egyszerre 120 Hz-re a frissítési gyakoriságot, amit az S20 vonal nem tudott megtenni, és megkövetelte a felhasználóktól, hogy válasszanak 120Hz és Full HD Plus vagy 60Hz és WQHD Plus lehetőséget.

A legkorábbi kiszivárgott pletykák is több hátsó kamerát mutatnak az S21 Ultra-nál, mint a megfizethetőbb testvéreknél, örökölve elődje 108MP-s főkameráját és 12MP-es ultraszélességét, de kiegészítve 10MP-s kameráját egy második 10MP-s teleobjektívvel, és azt pletykálják, hogy 3x, 5x és akár 10-szeres optikai zoom is előfordulhat.  A Samsung Galaxy Buds Pro, a prémium vezeték nélküli fülhallgatók versenyeznek az AirPods Pro készülékeivel és erősen híresztelik, hogy a Samsung S21 telefonok mellett dobják piacra.