A szőnyeg az otthonunk ékköve

Általában mindenki szeretné saját stílusára formálni az otthonát, ezért is fontos, hogy milyen szőnyeg kerül a padlóra, hiszen nagyon meghatározóvá tudja tenni a lakás hangulatát.

[wp_ad_camp_1]

Szőnyeg bőséges kínálatával várjuk a www.dizon.hu weboldalára kattintva. Amennyiben szeretné megtekinteni a teljes kínálatunkat, akkor látogasson el a honlapunkra, ahol még különleges kedvezményekben is részesülhet. A kínálatunkban megtalálható szőnyegek nagyon széles választékot kínálnak a méretek terén, a picitől 50×80 cm egészen a nagyig, amely 300×400 cm-es. Legtöbb esetben szőnyeg családok is elérhetőek, melyekkel akár az egész otthonunkat berendezhetjük, így minden helyiség harmóniában lesz egymással.

Szőnyeg

Szőnyeg

Természetesen nem kötelező a már méretre készített szőnyegeink közül választani, amennyiben az igénye mást kíván, akkor a padló szőnyegeinkből olyan méretet alakíthatunk ki, amely az Ön és a lakása számára a legideálisabb. A honlapunkon elérhetően az örök klasszikus darabok és a legmodernebb hosszú szálú Shaggy szőnyegek is egyaránt. Az effajta hosszú szálú szőnyegek igazán különleges hangulatot kölcsönöznek a szobának, melyben elhelyezzük. Különösen ajánlott a nappalikba és a hálószobákba. Sokakat megrémít, hogy nehezen lehet majd tisztántartani, de ez egyáltalán nem jellemző. Ugyanolyan technikákkal kell eljárnunk, mint egy hagyományos szőnyeg esetén. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést keressen fel bennünket akár személyesen Nyíregyházán a Dózsa György utca 56-os házszám alatt, vagy akár telefonon. Az ügyfélszolgálatunk áll rendelkezésére a +36 30 509 24 18-as telefonszámon, illetve az info@dizon.hu e-mail címen. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen minden termékünk magas minőségű és első osztályú!