A szűréstechnika napjainkban

Az modern technológiákon alapuló szűréstechnika az ipar számos területén nélkülözhetetlen szerepet tölt be. A magyarországi szűréstechnikai szolgáltatások közük kiemelkedik az Indufil Hungária kft., amely 35 európai és amerikai beszállítójának köszönhetően minden igényt kielégítő szolgáltatást képes nyújtani a vállalkozások és intézmények számára. A cég értékesítői hálózattal rendelkezik Szlovákiában és Romániában is.

[wp_ad_camp_1]

Fennállása óta az Indufil arra törekszik, hogy a szűréstechnika módszerei minél modernebbek legyenek, illetve idehaza is elterjedjenek a legújabb technológiák. A cég elsődlegesen a megfelelő szűréstechnikai eszközöket és felszereléseket biztosítja, de amennyiben igény van rá, a szakemberek professzionális szaktanácsadást is nyújtanak. A szolgáltatásaik között szerepel továbbá a készletezés biztosítása, valamint a különböző szerviz feladatok ellátása.

Az Indufilnél tudatában vannak annak, hogy a szűréstechnika csak akkor lehet kielégítő, ha professzionális eszközök alkalmazásával történik. Csak így lehetnek a szűrőmegoldások megfelelőek. Ennek érdekében a cég csakis olyan beszállítókkal dolgozik, akik sok éve prémium kategóriás eszközöket dobnak piacra. A gyártó sokéves tapasztalata és az Indufil szakembereinek képzettsége és profizmusa együttesen alkotja azt a kombinációt, ami a mai modern szűréstechnikai megoldásokhoz szükséges.

A szűréstechnika jelentőségét akkor érthetjük meg, ha végiggondoljuk, mely területen alkalmazzák a professzionális ipari szűrőket. Gondoljunk az autóipar, az élelmiszeripar, a gyógyszeripar vagy a vegyipar különböző területeire, ahol légtechnikai, folyadék- és porszűréshez alkalmas szűrőbetéteket, különböző felszereléseket és kiegészítőket használnak.