Akciós könyvek online rendelése

Az olvasás segít nekünk az együttérzésben, lehetővé téve számunkra, hogy jobban kapcsolódjunk másokhoz, mivel megtanít bennünket más nézőpontok megértésére és elfogadására. Ezeknek az agyra gyakorolt ​​hatásoknak köszönhetően javul a végrehajtó működésünk. Egyes mentális zavarok egyre gyakrabban merülnek fel bizonyos agyi körök problémái miatt.

Akciós könyvek online várják a book24.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és válogasson kedvére jobbnál jobb könyveink között. A legfontosabb ok, amiért minden nap érdemes olvasni (nem feltétlen szépirodalmat), a rendszeres karbantartás és az agy frissítése. Képzelje el, hogy teste egy hardver, az agya pedig az a szerv, amely a szoftver alapja, amely működteti testét és azt, hogy miként éli meg az életet – a mindennapi döntésektől egészen az egyes helyzetekkel kapcsolatos érzelmekig. Még ha az agy rendkívül erős szerv is, a neuronok között futtatott szoftver meglehetősen hibás. Valójában rendkívül problémás. Az agyhibák sok különböző forrásból származnak, mint például elfojtott traumatikus élmények, kognitív torzulások, korlátozó hiedelmek, tudatosság hiánya, másoktól átvett hamis tudás stb.

Olvasással, előadások hallgatásával, emberekkel való beszélgetéssel, különböző helyzetek megfigyelésével, elmélkedéssel és más hasonló helyzetekkel frissítheti szoftverét, hogy kevésbé legyen hibás. Lehetősége van arra, hogy szoftverét erősebbé, hatékonyabbá, pontosabbá tegye. Más szavakkal, intelligensebbé válik, ha rendszeresen frissíti és karbantartja szoftverét. Az agy által működtetett „szoftver” frissítéséhez szükséges tudás „letöltésének” módjai közül az olvasás az egyik legjobb és legnépszerűbb. További részletekért és rendelésért kattintson a book24.hu-ra.