Alacsony IP kamera ár, magas fokú védelem!

Az csak természetes, hogy Önnek is fontos a biztonság, sőt az is, hogy legszívesebben mindent a saját felügyelete alatt tartana, vagy az üzletben minden pillanatban szeretne ott lenni. Bár ez nem lehetséges, de a megoldás adott, avagy itt az ideje, hogy komolyan elgondolkodjon a biztonsági kamerák adta lehetőségen. Csapatunk, az Elektronika Vonala Vagyonvédelem által teljesen biztos lehet benne, hogy a legújabb kamera rendszereket kapja kézhez, méghozzá a legkedvezőbb vásárlási feltételek mellett.

[wp_ad_camp_1]

Az általunk ajánlott IP kamera ár bár alacsony, a minőség mégis magas, hiszen számunkra nagyon fontos, hogy megbízóink elégedettek legyenek. Az IP kamera adta biztonság ma a legmodernebb megoldásnak számít. Az ilyen jellegű kamerák rengeteg előnnyel rendelkeznek társaikkal szemben. A legjobb megoldást tudják biztosítani, ha olyan rendszer kiépítéséről van szó, ahol nagyobb képfelbontás szükséges, ha az üzletekben vagy a boltokban arc felismerés is kell, de akkor is ideális választást kínálnak, ha zárt területeknél sorompó, kapuvezérlésről van szó rendszámfelismerés alapján.

IP kamera

IP kamera

A kedvező IP kamera ár mellett a rendszer mellett szól az is, hogy analóg társaikkal szemben jobb képminőséget és nagyobb képfelbontást tudnak biztosítani. A képek sokkal jobban kivehetőek lesznek így. Mindemellett képtömörítési eljárást is tudnak alkalmazni, sőt intelligensek is, avagy arc és rendszám felismerésére is használhatóak. A legfontosabb az IP kamera ára mellett, hogy használatuk egyszerű, nagyon gyors adatátvitelt biztosít vezetékes és wifi kivitelben egyaránt.

Forduljon hozzánk bizalommal, válassza az alacsony IP kamera árakat és a korszerű megoldást! Keresse fel weblapunkat a bővebb információk érdekében, majd ha elnyertük bizalmát, már telefonálhat is, hiszen az Elektronika Vonala Vagyonvédelem várja hívását!