Alkalmi miniruha több színben

Sokak számára nem teljesen tiszta, hogy a miniruha és a midiruha között mi a különbség és melyiket hova és milyen kiegészítővel érdemes hordani. A női miniruha egy olyan ruhadarab, amely szabása sokféle lehet, harang szoknyába végződő vagy testhez simuló fazon.

[wp_ad_camp_1]

Mind a két változatnál oda kell figyelni, hogy a méretek megfelelőek legyenek ezért női ruha webáruházból csak úgy érdemes rendelni miniruhát, hogy előtte egy „szabócentivel” lemérjük adottságainkat. Mellbőség, csípőbőség, derékbőség, ha ezek az adatok megvannak, akkor már könnyebb a ruha webáruházból megfelelő miniruhát választani. Az alkalmi miniruhákat lehet hordani olyan alkalmakra mint például karácsonyi összejövetel, ebben az esetben egy szép piros, vagy elegáns fekete ruhadarab ajánlatos. Esküvőkre is sokan szeretik a szép nőies ruhákat felvenni és abban tündökölni, ezért az ilyen és ehhez hasonló eseményekre mindenképpen érdemes ilyen miniruhákat választani.

Miniruha

Miniruha

Kötött mini ruha alkalmakra
Alkalmi miniruha lehet kötött kivitelben is, ezeket téli és őszi időkre ajánlatos felvenni, amelyek segítenek a csúnya hideget túlélni. 🙂 Hálás ruhadarabnak szokták nevezni a kötött miniruhákat, ezekben a ruhákban tündökölhetünk és még fáznunk sem kell, persze önmagában ez a ruhadarab inkább épület belső részében alkalmazható önmagában, de kint az utcán is nagyon jól kiegészíthető egy kardigánnal, vagy egy elegáns szövetkabáttal. A kötött miniruhák ujjai általában hosszúak, hogy ezzel is jobban védjék a karokat a hideg levegőtől. Irodában, munkahelyen buliban és plázázáskor is tökéletes viseletnek bizonyul. Léteznek mintás miniruhák is amiket különféle hímzési technikákkal rögzítenek a ruha anyagára, amely ez által mosáskor és egyéb mechanikai behatástól sem válnak le.

Gyere és látogass el női miniruha webáruházunkba és találd meg a neked leginkább tetsző darabot, mindezt most akciós áron!