Aqupark épült a termálfürdő mellé: ez a Demjén Thermal!

A páratlan természeti értékek és a fürdőzés szerelmesei számára garantált kikapcsolódást jelent a Demjéni Termál Völgy, mely egyszerre kínálja felfrissülés élményét és a fiatal korosztály körében nagy népszerűségnek örvendő aquaparkok előnyeit is. A gyógyfürdő részleg öt különböző hőfokú kültéri gyógymedencével várja a csendes pihenést kedvelőket, de a wellness szolgáltatások iránt érdeklődők is megtalálják számításukat a komplexumon belül.

[wp_ad_camp_1]

Az Aquapark gumikarikás rafting és kamikaze csúszdája mellett az osztott-pályás csúszdák és ugrómedencék is nagy népszerűségnek örvendenek. Ez utóbbiak esetében három különböző magasságból lehet ugrani, lent pedig 4,5 méteres mély vízbe csobbanhatnak a vendégek. Természetesen ennyiben nem merül ki a Demjén Thermal kínálata, hiszen Barlang-, és Élményfürdő, gyógyvíz, sőt, éjszakai fürdőzés is várja a pihenni vágyókat.

Demjén Thermal

Demjén Thermal

A Bükk és a Mátra találkozásánál elterülő komplexum látogatói számára számos programlehetőséget is kínál a környék, így utazásszervezés kapcsán érdemes úgy alakítani a szabadságot, hogy legyen alkalom felkeresni a környékbeli nevezetességeket, látnivalókat is. Mivel a térség azonban nem csak csúszdázásra alkalmas, hanem akár több napos hétvégére is, ezért nézze végig a környékbeli szálláshelyeket és foglaljon a Szálláskérés.hu oldalon. Az észak-magyarországi régió a természetjárás, a történelem megszállottjai számára éppen úgy remek programokat tartogat, mint a gyógyvizek, a fürdőzés és a csúszdázás szerelmeseinek. Fedezze fel a környéket, mely évszaktól függetlenül remek választásnak bizonyul!