Axn tv műsor online programjai

A SWAT egy amerikai akciódrámai televíziós sorozat, amely 1975 -ben készült Robert Hamner által készített és Rick Husky által kifejlesztett azonos nevű televíziós sorozat alapján. A sorozat az AXN csatornán is megtekinthető.  Aaron Rahsaan Thomas és Shawn Ryan fejlesztették ki az új sorozatot, amelyet 2017. november 2 -án mutattak be a CBS-en, és amelyet az Original Film, a CBS Studios és a Sony Pictures Television készít.

Axn műsor a SWAT sorozattal együtt megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát ha nem szeretne sorban állni az újságárusoknál, akkor itt az ideje benézni hozzánk hiszen minőségi tv műsorral várjuk. 2019. május 9 -én a CBS meghosszabbította a sorozatot egy harmadik évadra, amelynek premierjét 2019. október 2-án mutatták be. 2020 májusában a CBS megújította a sorozatot egy negyedik évadra, amelynek premierje 2020. november 11-én volt. 2021 áprilisában a sorozatot egy ötödik évadra hívták be, amelynek premierjét 2021. október 1 -jén mutatták be. A sorozat középpontjában Daniel „Hondo” Harrelson őrmester áll. Hondot megkérik, vezessen egy új különleges taktikai egységet. Mivel színes bőrű és Los Angelesben született és nőtt fel, Hondo mélyen hűségesnek érzi magát nemcsak „kék ruhájú testvéreihez”, hanem az emberekhez is, akiket szolgálnak.

Ez teszi őt különösen alkalmassá a csapat vezetésére és a híd építésére az erő és a közösség között. Mint ilyen, a sorozat nevezetes a rendőrség és az afroamerikai közösség közötti valós feszültségek ábrázolásáról. Shemar Moore játssza Daniel „Hondo” Harrelson Jr-t, akit a csapat vezetőjévé emeltek egy nyilvánvaló kísérletben, hogy enyhítsék a közösség és az LAPD közötti feszültséget. Mindenkit ismer a környéken, és tisztelettel bánik velük, és általában információt adnak neki az ügyeivel kapcsolatban. Amennyiben többet tudna meg a sorozatról, keresse fel a musor.tv-t.