Az idei téli trendek

A divatbemutatókon látott ruhák nem mindig alkalmazhatók közvetlenül mindennapi használatra, de ez nem azt jelenti, hogy nem tud inspirációt meríteni ezekből, és ezeket a saját ízlésére formálni.

[wp_ad_camp_1]

Most megmutatunk önnek néhány divatos téli ruhát, amelyeket kipróbálhat, és amelyek meglepően praktikusak a hidegebb hónapokban. Az extra hosszú ujjútól kezdve az egyszer már kihalt nadrágok visszatéréséig, a következőket viselhetjük, hogy melegen tartsuk magunkat, de mégis jól nézzünk ki ezen a télen. A síkabátok a lejtőktől a kifutópályáig értek a Balenciaga Demna Gvasalia-nak köszönhetően. A Balenciaga kabátjainak mintájára ön is előveheti kényelmes, meleg North Face vagy Roxy kabátjait, és kiegészítőkkel, cipőkkel formálja a saját stílusához ezeket a meleg kabátokat. Az extra hosszú ujjú pulóverek is divatosak ezen a télen, és kinek van szüksége hidegben kesztyűre, ha a pulóver ujjai leérnek egészen a kézfej alá? A Rihanna által jóváhagyott extra hosszú ujjú tökéletes alternatívája a kesztyűnek. Nincs több hirtelen zavar, amikor bejövő hívás érkezik – csupán annyit kell tennie, hogy kiszabadítja a kezét a pulóverből, és már fel is veheti a telefont, nem kell a kesztyű levétellel vesződni!

Tél

Tél

Ahelyett, hogy elcsomagolná a nyári ruháit, vegyen fel ezek alá egy kötött vagy egy vékonyabb garbót és stílusosabbá teheti ezt a szettet, ráadásul a szekrénye is sokoldalú lesz ezáltal. A 90-es évek stílusa köszön vissza a platformos bokacsizmákról, amikkel magasan és szárazon tarthatja a lábait. A Maison Margiela téli kollekciójában megtalálható a leopárdmintás verzió, de ha nem szeretne egy vagyont kiadni érte, akkor nézelődjön a legközelebbi plázában, hiszen mindenhol talál majd platformos csizmát. A felsoroltakon kívül a műszőrme stóla is divatos idén télen.