Babzsákfotel a maximális kényelem érdekében

A hétköznapokon bennünket ért stressz elől legtöbbször hazamenekülünk, de sokszor az otthoni bútorok nem biztosítanak olyan kényelmi funkciókat, amelyek feledtetnénk velük a munkahelyi vagy iskolai negatív hatásokat.

[wp_ad_camp_1]

A Babzsáksziget mindenkinek kínál megoldást a kényelmes bútorok tekintetében. A babzsákfotel igazán nagyszerű megoldás, ha tényleg kényelmesen és ellazult állapotban szeretnénk egy izgalmas esti filmet megnézni miközben a pattogatott kukoricát majszoljuk.  A család összes tagjának megoldást nyújtunk, hiszen honlapunkon akár saját magad is megtervezheted babzsákodat. A huzatok tekintetében az egyszerűtől a luxusig bármilyen huzattal és kivitelben megrendelheted kedvenc babzsákfoteledet.

A babzsákokat 8 féle kivitelben és 5 féle huzattal kínáljuk. A huzatok között az Alcantara, a vászon, a vízlepergetős anyag, a plüss és a textilbőr is megtalálható. A babzsáktervező segítségével akár még ma megtervezheted saját kényelmes foteledet.  Az egészen olcsó foteltől az egészen drágáig nálunk mindent megtalálhatsz. Az árak, a fazonok és a huzatok exkluzivitásának fényében változnak.

Babzsákfotel

Babzsákfotel

Amennyiben igazán fantasztikus meglepetést szeretnél okozni párodnak vagy gyermekednek, esetleg barátodnak, akkor még a feliratozást is megrendelheted tőlünk a babzsákfotelre. Bármilyen egyedi feliratot elhelyezünk, igen jó minőségű logóhímzésünkkel.  A minél gyorsabb átvételt saját szállítójárműveinkkel biztosítjuk számodra. Ha nem jutsz döntésre a babzsák kiválasztásában, akkor egy ajándékutalványt is vásárolhatsz a megajándékozottnak, melyet majd a későbbiekben beválthat üzletünkben.

Forrás: http://www.babzsaksziget.hu