Bali ajánlatok mindenkinek

A lenyűgöző strandokon és varázslatos templomokon túl Balin szinte minden természeti szépség megtalálható. Dicsőséges hegyvidéki területek buja növényzettel, festői tavak, gyönyörű vízesések, ikonikus rizsföldek, virágoskertek, áradó szent folyók és titkos kanyonok alkotják a sziget táját.

Bali ajánlatok várnak minden kedves érdeklődőt az invia.hu weboldalon, tehát látogasson el ide és tudjon meg többet ma. Fogja meg a szörfdeszkát Bali legnépszerűbb szörfözési helyein és kezdje el megszelídíteni a hullámokat. Ugorjon le a sziklákról, és csússzon le egy természetes csúszdán az Aling-Aling vízesésben, vagy élvezze a bonyolult mesterséges csúszdákat és egyéb tevékenységeket a Waterbomban. Ereszkedjen le a tengerbe egy tengeralattjáró belsejében, merüljön el, vagy élvezze a sétát a tengerfenéken. A Bali természeti csodáihoz illő fantasztikus szállások egyre növekvő választékát kínáljuk. A pazar üdülőhelyektől a megfizethető szállóig a fejlesztők mindent megtesznek annak érdekében, hogy kiemelkedő, jól felszerelt és élvezetes szállásokat hozzanak létre.

Bali

Bali

Magánvillák akár hihetetlenül megfizethető áron is bérelhetők. Sok üdülőhelyen és szállodában pompás úszómedence található, amelyek többsége önmagában is látnivaló. Bali gazdag és termékeny talaja, valamint lenyűgöző hagyományos receptjei jellegzetes konyhát hoztak létre. Bali hagyományos ételei bárhol fogyaszthatók. Sok nemzetközi séfet vonz Bali, hogy tanuljanak, készítsenek és módosítsanak recepteket, ami azt eredményezi, hogy a városrészekben éttermek sorakoznak, mindegyik saját koncepcióval rendelkezik. Balin szintén nincs hiány nemzetközi éttermekből – amerikai, mexikói, görög, kínai, francia, indiai… Sok étteremben szerves, vegán vagy akár nyers ételeket is felszolgálnak. Bővebb leírásért és szállásfoglalásért nézzen be az invia.hu weboldalra.