Borszekrény online beszerzése kedvezményesen

Rendszeres hűtőszekrényét gyakran nyitják és zárják, ami a hőmérséklet ingadozását okozhatja. Az állandó hőmérséklet-ingadozás káros a palack borra. Ezenkívül a borszekrényeknek és a hagyományos konyhai hűtőszekrényeknek alapvetően két különböző funkciójuk van. A mindennapi hűtőszekrény célja a romlandó termékek hidegen és szárazon tartása. Ez a hőmérséklet túl kemény a bor törékeny összetételéhez.

Borszekrény online rendehető a premiumhuto.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és ismerje meg a borszekrények előnyeit és a kiszállításról is többet tudhat majd meg. A hőmérséklet, a páratartalom és a vibráció a legfontosabb megkülönböztető tényezők a hagyományos hűtőszekrények és a borszekrények között. A borok érzékenyek lehetnek a hőmérsékletváltozásokra, ezért ha olyan házban él, ahol nagyon hideg vagy meleg van, a borának nagyobb a kockázata arra, hogy elveszíti ízét, mint általában. A hagyományos hűtőszekrényeket úgy tervezték, hogy gyorsan csökkentsék a hőmérsékletet és kiszorítsák a páratartalmat. A borospincék (és a borszekrények) eltérően kezelik tartalmukat. A borszekrény lassabban csökkenti tartalmának hőmérsékletét, és fenntartja a bor számára ideális páratartalmat.

A páratartalom, akárcsak a hőmérséklet, káros lehet a borokra. A szokásos konyhai hűtőszekrényeket úgy tervezték, hogy eltávolítsák a nedvességet a hűtőszekrény levegőjéből. Míg a borszekrényeket úgy tervezték, hogy fenntartsák a páratartalmat az egységben, ez fontos, mivel a páratartalom segít nedvesen tartani a dugóit, és ezáltal lelassítja az öregedési folyamatot. A másik kérdés a tárolás (az otthoni hűtőszekrényben nincsenek boros állványok), míg a borszekrényben polcok vannak kialakítva, amelyek borosüvegek tárolására alkalmasak. További részletekért és rendelésért nézzen be a premiumhuto.hu weboldalra.