Cigaretta tartó bármilyen alkalomra

A stílusos gravírozott cigarettatartó csodálatos ajándék az alkalmi dohányzóknak! Vékony vonalú kialakítása van, amely könnyen becsúsztatható egy kézitáskába vagy zsebbe az elegáns, metszett szegélyekkel. Nagy méretű rugós rögzítőkapcsos nyitással/rögzítéssel rendelkezik, így egy gombnyomásra könnyedén kinyílik. Tegye egyedivé ennek a csodálatos toknak az elejét egy tetszőleges üzenettel, hogy nagyszerű ajándék legyen bármilyen alkalomról legyen is szó.

Cigaretta tartó kedvezményes áron rendelhető a gravirexpressz.hu weboldalon, tehát ne habozzon, keressen fel minket és megtalálhatja a legszuperebb termékeinket méghozzá villámgyors kiszállítással. Ezek a vonzó cigarettatokok erős fémből készültek, tehát tökéletesek a tartalom biztonságának megőrzéséhez, és kiváló minőségű ezüstözött bevonattal rendelkeznek. Elegáns bordázott fedőjük van, és egy lapos táblát is tartalmaznak a gravírozáshoz. Adjon hozzá nevet, logót vagy marketingüzenetet minőségi céges ajándékok vagy promóciós árucikkek készítéséhez. Weboldalunkon cigarettatárcát és fém hitelkártya-pénztárcát találhat személyre szabottan, menő dizájnnal, több színben.

Hozzon létre egy egyedi fémtárcát cigarettáinak, amelyhez más nem hasonlítható, és adja oda ajándékba, amely valóban fantasztikus. Ezeket a személyre szabott fém cigaretta tartókat kézzel készíttetik, gyönyörű színnel vagy opcionálisan gravírozott üzenettel. Fejezze ki, mi teszi családját különlegessé – a sport iránti érdeklődéstől vagy a kézművesség iránti szenvedélytől az állatok szeretetéig esetleg a különleges stílusérzékig. Dekoratív dohányzási kiegészítőket is találhat a cigarettákhoz, amelyek mindegyike egyedi, tematikus dizájnnal készült. További részletekért és információkért nézzen be még ma a gravirexpressz.hu weboldalra.