Color gel rendelése kedvezményes áron online áruházból!

Vajon a géllakk jobb, mint a hagyományos körömlakk? Igen, a géllakk tovább tart, jobb a felülete és minőségileg is jobbnak tekinthető. A gél lakk is azonnal megszárad a kikeményedés után, ami azt jelenti, hogy a legtöbb szépségszalon előnyben részesíti a géllakkot a klasszikus körömlakkal szemben.

A Color gel termékek gyorsabb szolgáltatási időt és jobb minőségű felületet tesz lehetővé a körömtechnikus és az ügyfél számára is, ráadásul sokkal hosszabb ideig tartó eredményekkel. Míg a körömlakknak még mindig van piaca, a gél mégis most jobban tetszik a vásárlóknak. A körömlakknak megvannak az előnyei, mivel nagyon könnyen felvihető és eltávolítható, és sokkal olcsóbb a vásárlása, mivel nincs szüksége a LED/UV lámpára vagy a szükséges előkészítő termékekre, de ne feledkezzünk meg a köröm gél által nyújtotta előnyökről és a csodálatos végeredményről sem. A LED/UV géllakk népszerűsége meredeken emelkedett az elmúlt években. Egyre több, eltérő árfekvésű termékkel találkozhatunk a piacon, így az otthoni körömzselé készítés ma már megfizethető megoldás, ezért a zselés köröm még népszerűbbé válik. Nem csak a szépségszalonokban, de már otthon is könnyedén elvégezhető!

A gél manikűr sokkal tartósabb eredményt biztosít, mivel a köröm színe hetekig érintetlen marad a körmön, a Color gel nem törik le és nem foszlik le, ha megfelelően alkalmazza és a körmei megszakítás nélkül nőhetnek a géllakk viselése közben. A Color gel zselé olyan elfoglalt, útközben lévő nők számára is kiváló, akik szeretik körmeiket polírozottan és ápoltan tartani anélkül, hogy aggódnának a színváltozás miatt vagy a körmük kitöredezése miatt a nap folyamán. A zselés körmökhöz szükséges előkészítő termékek közé tartozik a LED/UV lámpa, a kikeményíthető fedő- és alaplakk, tisztító oldat, körömreszelő és puffer, valamint szöszmentes törlőkendő. Látogasson el a marilynails.hu webshopba és tudjon meg többet a termékeinkről!