Csodatevő ásványok

Az ásványok a természet ajándéka nekünk, embereknek. Ha természetünkhöz illő ásványokat viselünk, akkor azzal egyensúlyban tarthatjuk az energiaszintünket és megőrizhetjük az egészségünket.

[wp_ad_camp_1]

Ásványok programozása előtt fontos, hogy mindig megtisztítsuk az ásványokat. A gyógyító ásványokat mindig fel kell szentelni használat előtt arra a célra, melyre használni szeretnénk. Egy-egy programozás előtt mindig gondolkodjunk el, hogy mire szeretnénk felszentelni az ásványunkat. Pl. ha egy új munkahelyet keressünk, akkor abban legyen segítségünkre. Adjuk meg, hogy pontosan milyen szakmában szeretnénk dolgozni, mennyit szeretnénk keresni és, hogy mennyi időt szeretnénk munkával tölteni. Vagy, ha éppen egy új párkapcsolatra vágyunk, az is beprogramozható az ásványunkba. Adjuk meg, hogy milyen tulajdonságai legyenek az új partnerünknek és a többit bízzuk az ásványra. A kristályok nagyon érzékenyen reagálnak a dolgokra. Fontos, hogy mindig a hozzánk legjobban illő kristályt tartsuk a kezünkben egy programozás alkalmával.

Továbbá a programozás mellett, a tisztítás is nagyon fontos. Amennyiben egy negatív közegben tartózkodunk a kristályunkkal, könnyedén átveheti azokat az energiákat és onnantól kezdve negatív rezgéseket sugároz majd felénk. Ezért ajánlott, hogy legalább 1-2 hetente megtisztítsuk a kristályainkat. Amennyiben szeretnéd, hogy neked is legyen egy saját beprogramozott kristályod, olyan céllal, amely számodra a legfontosabb, akkor nincs más teendőd mind felkeresni engem. Személyen Dunaújvárosban minden hétköznap 17 és 19 óra között, de telefonon már 16 órától elérhetsz a következő telefonszámon: 06 30 8623352. Illetve írhatsz a csillagtenger@gmail.hu e-mail címre. Bővebb információért Kattints a www.eletenergia.gportal.hu weboldalra.