Dilatációs profilok a lehető legjobb áron

Mi a dilatációs profil? A dilatációs profilokat önálló tömbökként tervezik meg, hogy megakadályozzák az épületszerkezetben a tágulások, összehúzódások vagy földi települések miatt bekövetkező károkat. A blokkok közötti réseket „tágulásnak” vagy „tágulási kötésnek” nevezzük.

[wp_ad_camp_1]

Dilatációs profilok rendelhetőek az epo-trend.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és megtekintheti a dilatációs profilok széles kínálatát az árakkal együtt. Milyen típusú épületekben kell használni dilatációs profilokat? Széles alapú épületek emeletén és falainál, mint pl. 20-30 méterenként bevásárlóközpontokban, szállodákban, üzleti központokban, gyárakban, stadionokban, piacokon kell őket használni a talaj típusától és az épület tágulási hézagjainak súlyától függően. Nagyon magas épületeknél a magas és az alacsony tömbök között tágulási hézagokat ki kell javítani. A tágulási hézagok helyét és szélességét a szerkezeti mérnöknek kell meghatároznia, figyelembe véve az épületek vízszintes és függőleges mozgását. A padló, a falak és a mennyezetek repedései, a profil deformációja, szigetelési problémák és sérülések jelentkezhetnek a rögzítési pontokon. Ezeknek a károknak a megoldása és a megfelelő profil alkalmazása további időt és pénzt pazarol.

Ezért a megfelelő profil és a telepítési anyag kiválasztása mellett a profil telepítése egy tapasztalt szerelőcsapattal kritikus fontosságú. A megfelelő profil kiválasztása a legfontosabb pont, és nem megfelelő végrehajtás esetén sok problémát okozhat. Tudni kell, hogy a profilt felületi vagy süllyesztett módon alkalmazzák-e. Ha a felületbevonatot nem készítették el, akkor az elsüllyesztett szerelést kell előnyben részesíteni, míg az elkészült bevonathoz a felületre szerelt típust kell használni. Amennyiben még ennél is többet tudna meg a dilatációs profilokról keresse fel az epo-trend.hu weboldalt.