Divattippek moletteknek

Nem igaz, hogy csak a karcsú, magas nők nézhetnek ki jól. Egy 46-os mérettel, vagy afölöttivel rendelkező nő is lehet vonzó, ha előnyösen választja ki a ruhatárát. Sokat számít, ha egy nő jól érzi magát a bőrében, tudja „viselni” a ruhát, magabiztosan jár a világban.

[wp_ad_camp_1]

Mielőtt lecseréljük ruhatárunkat, fontos tudnunk, hogy milyen a testalkatunk.  A galamb típusú hölgyekre jellemző az egyenes törzs, a mellbőség ás a csípőbőség majdnem azonos, a derék tájékén rakódik le a legtöbb felesleg. A homokóra típusra jellemző a karcsú derék, a mell és a csípő szinte azonos méretű. A deltás típus ismertetőjele a lefelé keskenyedő, széles váll. A körte típusú hölgyek lefelé szélesedő törzzsel rendelkeznek és keskenyebb vállakkal. A mellbőség jóval kisebb a csípőbőségnél. Köztudott, hogy a sötét színek karcsúsítanak, de az nem jelenti azt, hogy egy molett nőnek feketében kellene járnia, a világos darabok is előnyösek lehetnek jól kombinálva a sötét árnyalatokkal.

Például egy körte alkatú hölgy keskenyebb felsőtestét optikailag teltebbé teheti világos árnyalatú felsőkkel, sötétebb szoknyával vagy nadrággal vékonyíthatja alsórészét, a delta testalkatú nőknél pont fordított színválasztás ajánlott. A minta szintén sokat számít, a függőlegesen csíkos anyagok vékonyítanak, a vízszintes csíkozás szélesít. A V kivágású felsők előnyösek a molett hölgyeknek, a dekoltázsra irányítják a figyelmet. A leginkább karcsúsító nadrágfazon az egyenes szabású, csípőn és derékon ráncolásmentes, elegáns nadrág, aminek a hossza mezítláb a sarok aljáig ér. A merev anyagok nagyíthatnak, felejtsük el a bőr nadrágokat és aljakat, és a farmerral is óvatosan bánjunk. Ne féljünk megmutatni magunk, ne bújjunk bő ruhák mögé, bátran hangsúlyozzuk előnyösebb testrészeinket.