Dugulás a mosogatóban

A mosogató duguláselhárító 17. kerület és körzetében nagy tapasztalattal számolja fel a lefolyókban kialakult problémákat. Akár ételmaradék, akár a lerakódott mosogatószer okozta a galibát, megvannak az eszközeink ahhoz, hogy hatékonyan elbánjunk a dugulásokkal!

[wp_ad_camp_1]

A mosogató duguláselhárító 17. kerület háztartásaiban szakszerű segítséget nyújt és hamar megszabadít attól a kellemetlenségtől, amit egy eltömődött lefolyó tud okozni. A legtöbben próbálják valamilyen módon megelőzni a dugulás kialakulását, de előfordulhat, hogy éppen a nagy igyekezet sül el fordítva. A mosogató duguláselhárító 17. kerület és környékén több éve végzett munkája során gyakran találkozott olyan esetekkel, amikor a dugulások ellen használt műanyag szűrő miatt záródott el a lefolyó.

Ez ugyanis lassítja a víz áramlását, azaz nem mossa át alaposan a csöveket, így a zsíros szennyeződések könnyebben tapadnak rá a csövek falára. Sokan a túlzott mosogatószer használattal próbálják kiküszöbölni, hogy zsír kerüljön a lefolyóba, miközben a mosogatószer legalább annyira veszélyezteti a csöveket. A mosogató duguláselhárító 17. kerület lakóinak elsősorban a forró víz bőséges használatát javasolja a lerakódások megelőzéséhez.