Éden Hotel 3 lesz vagy sem?

A Viasat3 műsorán futó Éden Hotel igen nagy népszerűségnek örvend, így a második évad lefutása után többen is várták, hogy jön a harmadik, legújabb évad, ám olyan híresztelések keltek életre mi szerint a csatorna költségvetése nem engedi meg a legújabb forgatásokat, azaz 2013-ban nem számíthatunk Éden Hotel 3-ra.

[wp_ad_camp_1]

Egy olyan felettébb népszerű műsorról van szó, ami igazán nagy nézettséget hozott a Viasat3 számára, ám a forgatások is rendkívül költségigényesek és éppen ezért nem lehet tudni, hogy lesznek-e újabb forgatások vagy sem. A műsor lényege ugyebár az, hogy egy csodálatos paradicsomi környezetben elhelyezkedő szállóban csinos, fiatal lányok és fiúk küzdenek egymás kegyeiért, hiszen aki pár nélkül marad az mehet is haza. A megkötött barátságok viszont nem biztos, hogy tartósak lesznek, mivel folyamatosan érkeznek az új kihívók és a titkos feladatok, a különböző küldetések, amelyek mindent feltudnak forgatni, megzavarják az édeni nyugalmat.

Éden Hotel 3 szereplőválogatás

Éden Hotel 3 szereplőválogatás

Nem elég tehát csak szórakozni és bikiniben pancsolni, nagyon fontos a taktika, hiszen mindenki a saját sorsát irányítja a játékban. Ha nem figyel valaki eléggé, nem taktikázik megfelelően, akkor könnyedén előfordulhat, hogy bizony pár nélkül marad és gyorsan el kell hagynia a csodálatos környezetet, a szállodát ahol paradicsomi körülmények között töltheti a mindennapjait.

Ez év nyarán elkezdődtek a válogatások az Éden Hotel 3 forgatására, ahol 20-35 év közötti csinos lányokat kerestek, viszont aztán jött a rémhír, hogy csak az adó frissítette az adatbázisát, hiszen a televíziók időnként szoktak ilyesmit csinálni. Szeptemberben a csatorna programigazgatója újra csak megerősítette a pletykákat, miszerint a műsor természetesen folytatódni fog 2013-ban is a rajongók nagy örömére. Reméljük a legjobbakat és várjuk a legújabb epizódokat az Éden Hotel 3-ról!