Egyedülálló baba-animációs szolgáltatás az Oxigén Hotelben

Mára már nagyon elterjedté váltak azok az üdülőhelyek Magyarországon, ahol wellness szolgáltatásokat lehet igénybe venni. Természetesen nincs két egyforma wellness hotel, így érdemes nagyon megválogatni, hogy melyiket látogatjuk meg, ha teljes körű élményt és feltöltődést szeretnénk kapni a pénzünkért cserébe. Az Oxigén Hotel kiváló wellness részleggel rendelkezik nem csak a felnőttek, hanem a gyermekek és csecsemők részére is, és ráadásul 10 éves kor alatt ingyen kínálják szolgáltatásaikat.

[wp_ad_camp_1]

Az Oxigén Hotel Family & Spa Noszvaj rendkívül családbarát üdülőhely. Erről Ön is személyesen meggyőződhet, ha megtekinti a hotel kínálatát az oxigénhotel.hu internetes oldalon, ahol elolvashatja a hotel különlegességeit, mint amilyen például a nyugtató baba masszázs vagy az animációs foglalkozások, melyek nem csak lekötik a három év alatti csöppségek figyelmét, hanem fejlesztik a picik készségeit is a színes, zenés animációknak köszönhetően, amíg a szülők pihennek és kikapcsolódnak a wellness részlegen.

Oxigén Hotel

Oxigén Hotel

Az Oxigén Hotel Family & Spa Noszvaj tehát az a hely, ahol a szülők is időt szánhatnak magukra, pihenhetnek, feltöltődhetnek, amíg gyermekeikre szakképzett animátorok vigyáznak. A kipihent szülők sokkal kiegyensúlyozottabbak, ami a gyerekeknek is jó. Az Oxigén Hotel kifejlesztett egy egyedülálló baba-animációs szolgáltatást, ami nagy örömére szolgál a pihenni vágyó szülőknek. Gyakorlott csecsemőgondozók foglalkoznak a kisbabákkal úgy, hogy vidám, színes programokkal kötik le a picik figyelmét, és ezáltal fejlesztik is a babák mozgását.

Az Oxigén Hotelben lehetőség van közös baba-mama foglalkozásokra is a baba wellness részlegen, a baba medencékben. Felüdítő élmény a szülők számára a picikkel való kikapcsolódás, és közben újdonságokat is tanulhatnak. Ha Ön is szeretne egy felejthetetlen üdülési élményt szerezni magának és családjának, akkor foglaljon szállást az oxigénhotel.hu honlapon a csodás családbarát Oxigén Hotelbe.