Egyre csak drágulnak a csomag automaták ára

Rengeteg figyeltek fel arra, hogy a Magyar Posta csomag automatáinak használati díja az utóbbi pár hónapban 80%-al drágult. Ez azért következett be, mert az automaták ma már használhatóak úgy, hogy a fizetés érintés nélkül megtörténjen, valamint a kapacitásuk is észrevehetően megnövekedett. A Vaterán keresztüli rendelés és küldés díja ugyan annyi maradt, mint a hagyományos automatáké.

[wp_ad_camp_1]

Hazánkban is egyre csak drágulnak a csomag automaták szolgáltatás ára, de mégis ez a legismertebb és legkelendőbb logisztikai szolgáltatás. Tudni kell, hogy hazánkban jelenleg 110 csomag automata használatára van lehetőség. Az emberek előszeretettel választják a Magyar Posta, Foxpost, valamint a Vaterafutár nevű csomag automatákat. Az utóbbi előnye, hogy nagymértékben megkönnyíti az online piacon történő árucserét, és kedvező árakkal dolgozik. A Vaterafutár cégnél óriási a csomagforgalom, ezért arra törekszik, hogy napról napra újabb és jobb szolgáltatásokat tudjanak felkínálni az embereknek. Érdemes megjegyezni, hogy ha a cégen keresztül használja a csomag automatákat, akkor elképesztően alacsony áron igénybe veheti a szolgáltatást.

Ha csomagot szeretne fogadni és küldeni otthonról kényelmesen, akkor válassza bátran a csomag automatákat. Ne habozzon, látogasson el bizalommal a sokak által ismert és kedvelt www.mixpakk.hu weboldalra, mert ezen a helyen megismerheti a csomag automaták működési elvét. Nálunk megtudhatja, hogy melyik automatát érdemes választani, hogy ne terhelje meg a pénztárcáját a drágulás. Ha szeretne felmerülő kérdéseire választ kapni, akkor tárcsázz a +36 70 336 6029 telefonszámot, vagy írjon üzenetet az info@mixpakk.hu e-mail címre, és munkatársaink örömmel segítenek önnek rövid időn belül.