Emlékoldal kedvező áron

Ha az okostelefonunkat, amelyikre fel van telepítve  a Lapidaris applikáció, a Lapidaris Kőhöz érintjük, akkor azonnal a szemünk elé tárul a hozzá tartozó emlékoldal, amelyet akár azonnal szerkeszthet is. Bővebben rólunk weboldalunkra kattintva olvashat majd.

[wp_ad_camp_1]

Emlékoldal rendelhető igazán alacsony áron, ezért ha ön is méltó emléket szeretne állítani szeretteinek, akkor itt az alkalom, hiszen az emlékoldalak és a Lapidaris Kövek által nem merülnek majd feledésbe a régi fényképek, idézetek, történetek. Minden Lapidaris Kő rendelkezik egy különleges NFC chippel, ami minden időjárási körülményt kibír, és még vízálló is. A hozzátartozók emlékének megörökítése mindenkinek kutyakötelessége ha a következő generáció érdekeit nézzük,  hiszen a régi emlékek és fényképek által bemutathatjuk a követendő értékeket a fiataloknak és ezáltal unokáink jobban megismerhetik majd az  elhunyt személyt is. A www.lapidaris.com weboldal mindenkit szívesen lát, de ahhoz, hogy szerkeszteni is tudjon egy emlékoldalt rendelkeznie kell egy Lapidaris Kővel.

Emlékoldal

Emlékoldal

Weboldalunkon egy űrlap kitöltésével kérdéseit is felteheti nekünk, csak adja meg a Kapcsolat menüpont alatt nevét, e-mail címét és üzenetét, mi pedig visszajelzünk önnek a válasszal, hiszen csapatunk minden kedves érdeklődő azonnali rendelkezésére áll aki az emlékoldalakról, a Lapidaris kövekről vagy éppen az árakról szeretne kérdéseket feltenni. Amennyiben a továbbiakban is több részletet olvasna a Lapidaris kövekről, az árakról, vagy megtekintené bemutatkozó filmünket, mindenképpen keresse fel a lapidaris.com weboldalt hiszen weboldalunkon megtalálhatja a Gyakori Kérdések menüpontot is, amely által jobban  megismerkedhet velünk és szolgáltatásainkkal is. Ha ön is méltóképpen szeretne megemlékezni elhunyt szeretteiről, akkor itt a helye nálunk!