Érdemes-e led fénycsövekre váltanunk?

Sokan szeretnének váltani a legmodernebb technológiát képviselő led típusú fénycsövekre, ám az árak láttán sokszor nem veszik meg azokat, mert nagyon drágállják őket. Ha alaposan végignézzük a termékkínálatot, és elkezdünk számolni, akkor gyorsan kiderülhet számunkra, hogy bizony megérik a led termékek az árukat.

[wp_ad_camp_1]

Egy tartós led fénycső fő jellemzői közé sorolható az, hogy élettartama nagyon hosszú, energiatakarékos, mégis fényereje megegyezik a hagyományos fénycsövek fényerejével. Egy led fénycső élettartama sok estben eléri a harmincezer-ötvenezer üzemórát. Ez azt jelenti, hogy a gyártók hagyományos felhasználás mellett egy led fénycsőre 3 év garanciát adnak. Ez más hagyományos fényforrásokra és fénycsövekre nem jellemző élettartam, mivel sokszor tapasztalhattuk azt az elődöknél, hogy akár pár nap alatt is tönkrementek. A led fénycsövek esetében nagy figyelmet fordítanak a gyártók a szavatosságra.

Led fénycső

Led fénycső

A tartós led fénycső másik nagy előnye az, hogy energiatakarékos, így kis fogyasztás mellett ugyanolyan teljesítményű világítást nyújt, mint azt már megszoktunk. Így az új technológiát képviselő led fénycsövek alkalmazási területeit tekintve felhasználhatóak otthon és irodai környezetben egyaránt. Segítségükkel rendkívül sok energia megspórolható, így az áramszámlán is látni fogjuk a váltás eredményét.

Érdemes megbízható gyártóktól vásárolnunk led fénycsövet, mert garantálják a termék minőségét, és a fogyasztás mértékét is. Ezenfelül a minőségi termékekre sokkal több garancia jár. Ha jó minőségű, energiatakarékos és tartós led fénycsövet szeretne vásárolni, akkor keresse fel a Ledleet internetes oldalát, amely a ledleet.hu címen érhető el. Itt számos információt talál a led fénycsövekről és arról, hogy mennyit is tud megspórolni egy jól megválasztott ledes fényforrással.