Fatelep fűrészáru Üllő

Fatelep Üllő!  A Gyulyás-fa üllői fatelepen hatalmas választékban és mennyiségben kapható fűrészáru. Fagerenda, tűzifa, deszka, palló, staffni, lambéria üllőn és környékén. Üllői fatelepünk üllő városában és a környező településekre vállalja fűrészáru kiszállítását akciós áron.

[wp_ad_camp_1]

Üllői fatelepünkön csakis a legjobb minőségű luc-és borovi fenyőből készült fűrészáru kapható. A deszkákat, cserépléceket, gerendákat és lambériákat igény szerint méretre vágjuk, a megfelelő kezelőszerekkel kezeljük, hogy védjük a kártevők a gombásodás és a korhadás ellen. Üllő fatelepen kapható egyutas raklap, gyalult faanyag ( gerenda, deszka, palló , cserépléc, bramac és tetőléc, lambéria, hajópadló, tüzifa és fabrikett.) Termékeinket mi magunk gyártjuk, számos kiváló kezelőanyagot (fafestéket és pácot) forgalmazunk hatalmas választékban. Fatelepünkről Üllőre és környékére szállítunk ki fűrészárut magánszemélyek és más fatelepek részére, kis és nagymennyiségben egyaránt.

Látogasson el Üllő fatelep – és kérje szakembereink segítségét! Építkezik? Most az általunk gyártott, kiváló minőségű és az egyik legtartósabb fűrészáru, a rétegragasztott fagerenda, melynek egyedi hosszúságot lehet meghatározni, nagyobb teherbírással és korhadás gátlóval bír, most akciós áron kapható üllői fatelepünkön. Hideg van és fázik? Vegyen már nyáron száraz tűzifát üllői fatelepünkön vagy télen 100%-if száraz fabrikettet és vegye igénybe kiszállítási szolgáltatásunkat!  Kerítést építene? Üllői fatelepen deszka gyalulva és méretre vágva kapható! Vásároljon hozzá szögeket, fafestéket vagy pácot és most akciósan jut hozzá  a legszebb deszkákhoz!  Folyamatos akciók az üllői fatelepen. Amennyiben szeretne árajánlatot kérni, az weboldalunkon teheti meg. Telefonos kérdéseire ügyintézőnk készségesen válaszol!