Fejvadász cég a legjobb jelöltek megtalálásához

Manapság luxus arra időt pazarolni, hogy nem megfelelő jelöltek közül válogassunk egy-egy megüresedett állás betöltésére, hiszen az idő pénz. Szerencsére erre többé semmi szükség, hiszen ha dolgozni tudó munkatársat keres, akiről a próbaidő végén nem derül ki, hogy alkalmatlan a felvett munkakörre, akkor nálunk a helye! Egyedülálló toborzási csatornáink, valamint álláshirdető partnereink által mi könnyedén elérjük a potenciális jelölteket, majd a kiválasztási programunkkal eldöntjük, kik az ideális pályázók.

[wp_ad_camp_1]

A Job-Center fejvadász szolgáltatása kifejezetten az Ön számára ajánlott, ha felesleges idő- és energia pazarlás nélkül, rövid idő alatt akarja a megüresedett pozícióra felvenni a megfelelő embert. Cégünk jól ért a kis-, illetve közép-vállalkozások nyelvén, tehát elérhető árakkal dolgozunk, hogy a munkaerő közvetítés ne csak a multinacionális vállalatok számára legyen elérhető. Persze tudnia kell, hogy a végső döntés az Öné, avagy a fejvadászat után kiválasztott két vagy négy jelölt közül egy interjú után eldöntheti, hogy ki az, aki leginkább megfelel az elvárásai számára.

Fejvadászat

Fejvadászat

A Job-Center fejvadász cég speciális kiválasztási módszere garantálja, hogy kizárólag motivált, és szakmailag megfelelő, továbbá az Ön szervezetéhez illeszkedő munkatársat kap. Ez azt jelenti, hogy mi nem válogatott önéletrajzokkal árasztjuk el, hanem a dolgozni tudó jelöltek legjobbjait küldjük ki, akikre garanciát is vállalunk. Felhívjuk figyelmét, hogy munkaerő közvetítőnk számára országos és európai munkaerő-közvetítés szolgáltatásra is adhat megbízást.

Forduljon hozzánk bizalommal, ne fecsérelje az idejét alkalmatlan, gyakorlati tudással nem rendelkező, dolgozni nem akaró jelöltekre! Válogasson azonnal az ideális pályázók közül! Megbízását legkésőbb negyvenöt napon belül teljesítjük,  fejvadász cégünk nem fogja megváratni.