Görögország legszebb strandjai

Görögország szebbnél-szebb strandjai az egész világon ismertek. Mindegyik strand valami különlegességet kínál a látogatói számára, mi most bemutatunk párat, melyeket érdemes felkeresni, ha arra járunk.

[wp_ad_camp_1]

Rögtön elsőre a Nexos szigetén található Agios Prokopios, melyet szeretnénk bemutatni. Azok számára ajánlott, akik szeretnek a parton lustálkodni. Az év nagy részében bérelhető napernyők tarkítják a strandot, habár az általában erős szél sokkal jobb lehetőséget kínál sörfőzésre, mint napozásra. Az innen nyíló kilátás Görögország egyik legszebbike. Az itt található strandok egyedi hangulatát az északon fekvő szinte semmiből előbukkanó sziklák és a délen fekvő fák árnyékának az együttesének köszönhető. A második csodás hely, melyet szeretnénk kiemelni az a Skiathos szigetén található Koukounaries, amely a görög és a külföldi turisták körében is népszerű. A barátságos légkört a tiszta víz, puha homok és a mandulafenyők összessége adja meg. A hely számtalan lehetőséget kínál a szárazparton és a vízben is egyaránt. Tökéletes hely családok részére.

Görögország

Görögország

A görög valódi paradicsom Mykonos szigetén található. A Paradise Beach névre keresztelt homokos part az igazi bulikirályok helye. Az itt található szórakozóhelyek egész éjszakás szórakozást biztosítanak. Kifejezetten ajánlott azok részére, akik izgalmas tengerparti élményekre vágynak. Ezen a partszakaszon a víz meleg, a homok puha. a következő helyszín Kréta egyik legszebb strandja a Balos Lagúna, amely Kissamos városa közelében található. A lagúna Kréta és Imeri Gramvausa sziget között fekszik, és hajóval és autóval is megközelíthető. Az ide érkezők csodálatos panorámában részesülhetnek, melyet a rózsaszín homok, a türkizkék víz és a sziklakiszögelések együttese hozz létre.