Gyógyító helyek a világ különböző pontjain

Hihetetlenül hangzik, de a Földön vannak olyan helyek, ahol az ember gyógyító hatást érezhet, ezért ezeket a helyszíneket megbecsülik, és féltve őrzik. Összegyűjtöttük azt a négy helyet a világ különböző pontjairól, amelyekről azt állítják, hogy gyógyító és energiát adó hatásuk van.

[wp_ad_camp_1]

Azok az emberek, akik jártak már Ausztráliában, azon belül pedig Uluruban tudják, hogy a Nagy Sziklának olyan hatása van, hogy a látogatok különleges, semmihez nem hasonlító energiát éreznek. A szikláról annyit kell tudni, hogy egy óriási kőtömbből áll, és rozsdás színét az oxidálódott vas összetételének köszönheti. Az lakosok úgy vélik, hogy azt az embert, aki egy darabkát elvisz a sziklából hatalmas balszerencse éri. A bőrbetegségekkel, asztmával, reumával küzdő embereknek ajánlott ellátogatni a Törökországban található Pamukkale nevű helyre. A meleg vizes fürdőhely azért lett híres, mert már ókorban felfedezték, hogy gyógyító és szépítő hatása van. A látványosság miatt is megéri ellátogatni erre a helyre, hiszen fehér mészkősziklákból jön felszínre a kékes színű forrásvíz.

Dél-Afrikában található a Table Mountain nevű hegy, melynek, ha a felépítését vesszük figyelembe, akkor lapos tetejű homoktömbnek lehet nevezni. A szakemberek szerint ennek a helynek különös hatása van, energiát ad az embereknek. A kutatások során kiderült, hogy a hegy annak köszönheti a hatását, hogy a Föld energiaörvényének egyikén fekszik. Japánban a Kusatsu forrásnál bármilyen fizikai panasz gyógyítható az elmondások szerint. Az ottani lakosok úgy gondolják, hogy a szívroham kivételével a forrás vize bármilyen betegséget meggyógyít. Rengeteg ember látogat el télen Alaszkába, hogy a Chena forrás 105 fokos gyógyvizében megmártózzanak.