Hatékony autószervíz Szegeden!

Szegedi autószervizünk precíz, gyors és hatékony munkát biztosít. A Bosch Car Szervíz a legjobb műszerekkel van felszerelve, így egy szempillantás alatt elvégezzük a javításokat, méréseket, állításokat, és autódiagnosztikát is vállalunk. Korszerű műszereink segítségével minden hibára fényt derítünk, és akár műszaki vizsgára való felkészítést is vállalunk szervizünkben.

[wp_ad_camp_1]

Autószervíz Szeged környékén ilyen kedvező áron csakis a Bosch Car Service-nél elérhető. Szolgáltatásaink rendkívül széleskörűek és változatosak, vállalunk például futómű valamint lengéscsillapító mérést, állítást, futómű vizsgálatot, alvázmosást, fényszóró állítást, klímatöltést, klíma nyomáspróbát, valamint fékhatás mérést is. Időszakonként így is-úgyis szervizbe kell vinnie autóját, és nálunk teljes átvizsgálás és árajánlat is biztosított. Akciós csomagokkal is várjuk érdeklődőinket, például az olajcsere, a szűrők cseréje, valamint a klímatisztítás is pénztárcakímélő áron elérhetőek. Szervizünk teljes autómosási szolgáltatásokat is tud biztosítani, ezzel egyedülálló egész Szegeden.

Autószervíz Szeged

Autószervíz Szeged

Az autómosás nem azt jelenti, hogy leporoljuk a karosszériát, manapság már nemcsak az esztétikáról, hanem az állagmegóvásról szól, így akár nőhet az autó élettartama, és kényelmesebb is lesz az autót használni. Amennyiben további információkat szeretne megtudni szolgáltatásainkról, érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat a ka-autoszerviz.hu weboldalt, ahol akár néhány adat kitöltésével ajánlatkérésre is van lehetőség. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a 62 554 013 telefonszámot, és embereink készségesen állnak minden kedves érdeklődőnk rendelkezésére.