Hiteles cégkivonat online

A hiteles cégkivonat egy papír alapú, vagy elektronikus dokumentum, ami a cégjegyzékben fennálló, valós adatokat tartalmazza. Közhiteles cégkivonatokra is szüksége lehet, ezeket leginkább pályázatokhoz, vagy a banki ügyintézések során szokták kérni.

[wp_ad_camp_1]

A cégkivonat lehetőséget ad mindenki számára, hogy bármely őt érdeklő céget könnyedén leellenőrizzen, például, hogy be van-e jegyezve, illetve olyan információkat tudhat meg róla, hogy ki az ügyvezetője vagy, hogy épp nincs-e felszámolás alatt. A hitelescegkivonat.com-ról egyszerűen, alacsony áron rendelhet cégkivonatokat. Ezeket mi e-mailben, illetve nyomtatott formában küldjük el ügyfeleinknek, lepecsételve, fuvarköltségek nélkül. Weboldalunkon keresztül még igényelhet E-hiteles cégkivonatokat, hiteles cégmásolatokat, közhiteles cégmásolatokat, névjegyeket és cégbizonyítványokat a nap 24 órájában.

Bár manapság a cégadatokat több weboldalon is megtekinthetjük, viszont ezek nem biztos, hogy aktuális és hiteles információkat tartalmaznak. Az általunk kiadott dokumentumok minden esetben hitelesek, hisz az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat hitelesítő záradékát tartalmazza és a kiadvány kiállítója azonosító bélyegzővel látja el a másolatot. A nem hiteles cégkivonatok tartalma ugyanaz, mint a hiteleseké, viszont ezek csak tájékoztató jellegűek, bizonyító erővel nem rendelkeznek. Nálunk minden cégkivonatért fizethet bankkártyával, OTPay bankkártyás mobilfizetéssel vagy online átutalással. Mi az Áfa-s számlát elektronikusan elküldjük a megrendelők e-mail címére. Áraink kedvezőek, melyeket weboldalunkon megtekinthet. Kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz online, a honlapunkon található Kapcsolatfelvétel menü alatt.