Hogyan lehet fogyni arcról a szakértők szerint

A „hogyan lehet fogyni az arcomról” az egyik legikeresettebb kérdés a google-ben amikor a fogyásról van szó. Tehát, ha erre a kérdésre keres választ, akkor nincs egyedül. Több ezer ember keresi most ugyanazt a választ.

[wp_ad_camp_1]

Bár nincs igazi módja annak, hogy a fogyást csak egy testrészre irányítsuk, beleértve az arcot is, az arcunkban a fogyás legjobb módja az általános fogyás. És ennek elérésére a legjobb módszer a testmozgás és a kiegyensúlyozott, egészséges étrend. De van néhány jó hír is. Míg szakértőink rámutatnak, hogy a fogyás során nem lehet kifejezetten az arcot megcélozni, Carly Yue néhány megnyugtató szót mond a testmozgás frontján: „Először általában az arcáról fog veszíteni a zsírt” – árulja el. Ezért tartsa be edzésmódját és a választott étrendet, és előbb vagy utóbb látnia kell a kívánt eredményeket. Lucy Locket Loves, személyi edző, fitnesz- és táplálkozási edző elmagyarázza, hogy az ivóvíz számos előnyének egyike az, hogy elősegítheti a fogyást: „Győződjön meg róla, hogy jól hidratált és elegendő mennyiségű vizet iszik – a víz olyan létfontosságú szerepet játszik a fogyásban, és a vízfogyasztás nyomon követése nemcsak a kilók elmozdulásában segít, hanem egyszerre tesz csodákat a bőrért, hiszen segít neki ragyogni! „

Stuart Pilkington, a jólét edzője és a fitnesz nagykövete szerint a fogyásban az étrendnek kell az első számú prioritásnak lennie. „A bőr állapota átalakíthatja a bőr megjelenését. A krémek nem elegendők, olyan ételeket kell fogyasztania, amelyek elősegítik az arcbőrt. A teste belülről kifelé javít, és csak a tápanyagokban és ásványi anyagokban gazdag étrend csökkentheti a foltokat, a duzzanatot és a felesleges vizet, amelyek mind a nagyobb arc megjelenését keltik. A zöldségekre és az egészséges zsírokra, például avokádóra, mandulára és dióra koncentráljon.” Kay Justice, a KJ Nutrition & Fitness személyi edzője rámutat arra is, hogy: „a testsúlycsökkenés az arcon nem tehető meg anélkül, hogy változást látna a test többi részén.”