Hol érdemes megszállni ha San Diego-ban járunk?

San Diego, egy csodaszép dél kaliforniai város a tengerpartok, a gyönyörű kék ég és a szörfölési lehetőségek széles választékát kínálja. A kaliforniai tengerparti város egy nagyváros élénkségével és jó útrendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a város környékén is könnyű legyen a közlekedés. A városban múzeumokat, világhírű látnivalókat, ízletes ételeket, éjszakai klubokat és még történelmi kerületeket is talál, most pedig megtudhatja, hogy hol érdemes majd megszállni itt.

[wp_ad_camp_1]

A toleráns és liberális Hillcrest-nek lehet, hogy nincs saját parkolója, de még mindig  kényelmes tartózkodási helyet biztosít. A Balboa Parkba vezető ösvény ezen kerület déli részén található, így nagyon könnyen eljuthat a park számos kulturális kiállításához és látnivalójához – beleértve a legjobb San Diego állatkertet is. Ez a San Diegoi területen nagyon számos kávézó, üzlet és étterem található. Lehet, hogy a szállodák nem terjeszkednek ezen a területen, de van néhány középkategóriás panzió, amelyek közül választhat, amelyek nagyszerűek azok számára, akik alacsonyabb költségvetéssel számoltak.

San Diego

San Diego

Ha San Diego-ban a történelmet keresi, akkor nem kell messzebb mennie, mint az Óváros kerülete. Gyakorlatilag a San Diego-i nemzetközi repülőtértől délre fekvő régi városrész néhány több szálláslehetőséget kínál, amelyek közül néhány a történelmi épületekben található. A további kényelem érdekében ez a kerület még saját parkolóval is rendelkezik. A Coronado egy, a mexikói határtól északra fekvő, a mexikói határtól északra nyúló földterületen fekszik, és a Coronado-t külön városként kezelik, és évtizedek óta ismert üdülőhely, tehát itt is lesz hol megszállnia. A Coronado-ba való bejutás San Diego-ból könnyű, akár a Coronado-hídon, akár a két kompkikötőn keresztül.