Htc 1500 ixT betoncsiszoló

A HTC 1500 ixT egy betoncsiszoló nagy és kisebb területekhez egyaránt. 180 fokosan képes forogni a helyszínen. Az őrlő csiszolófeje két módosított HTC 650 HDX fejből áll, az őrlési szélesség 1,4 m körüli, a motorok pedig 11 kW-osak.

[wp_ad_camp_1]

Htc gépek bérelhetőek az epo-trend.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk bátran ha ön is elgondolkodott már azon, hogy szüksége lenne egy ilyen szuper betoncsiszolóra.  A fent említett betoncsiszoló hihetetlenül hatékony és rövid idő alatt nagy területeket csiszol, ami óriási időmegtakarítást jelent az ügyfél számára. A HTC 1500 ixT kompakt és könnyen kezelhető, tiszta, könnyen érthető kezelőpanellel. Csendes és megfontolt ergonómiai kialakítású. A betoncsiszoló elektromos meghajtású, de vannak olyan elemei is, amelyek megkönnyítik a szállítást, mivel a gépet be- és kirakodás céljából vezetheti. A HTC 1500 ixT az MCS (ködhűtő rendszerrel) van felszerelve, és két integrált szívóeszközzel rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a jobb munkakörnyezethez. A csiszolófej megemelhető és süllyeszthető, ami az EZchange rendszerrel kombinálva megkönnyíti és kényelmessé teszi a szerszámok cseréjét, és sok időt takarít meg vele.

Ha olyan hatékony betoncsiszolóra vágyik, amely rövid idő alatt nagy területeket csiszol le, és amely kis területeken is működhet, professzionális benyomást kelthet, és amelynek segítségével megtanulhatja gyorsan kezelni a betoncsiszolót, akkor a HTC 1500 ixT a megfelelő darab az Ön számára. A HTC 1500 ixT óránként akár 30 m² HTC Superfloor-t is képes csiszolni. A 4 fejű csiszolóval akár 30% -kal hatékonyabb csiszolást, valamint nyilvánvalóan egy szintesebb padlót kap. A porelszívóval együtt megakadályozza a por elterjedését a helyiségekben. Mivel a HTC csiszolólapjai rugalmasak, sokkal közelebb csiszolhat a sarkokhoz és élekhez. A HTC által kifejlesztett szerszámcsere-rendszer gyors, egyszerű és biztonságos. Gépbérlésért keresse fel az epo-trend.hu weboldalt.