Idén Black Friday november 27-én lesz!

A fekete péntek (a hálaadás napi ünnep másnapja november utolsó csütörtökén) az Egyesült Államok legnagyobb kiskereskedelmi értékesítési napja, amelyet gyakran az ünnepi vásárlási szezon nem hivatalos kezdetének tekintenek.

[wp_ad_camp_1]

Black Friday hazánkban is vár mindenkit november 27-én, tehát nézzen be hozzánk a black.Friday.hu weboldalra, hogy megtudja, hogy itthon milyen üzletekben számíthat majd hatalmas akciókra.  Hagyományosan a kiskereskedők ilyenkor különféle bolti üzleteket ajánlanak az elektronikától a játékokig, hogy elindítsák a karácsonyi vásárlási szezont, és már reggel 5 órakor kinyitják az üzleteket. Az elmúlt években azonban a vásárlási őrület online mozgott inkább, 2018-ban rekordszámú vásárlója volt az e-kereskedelmi kiskereskedőnek, amelyek 6,2 milliárd dolláros online értékesítést hoztak, az előző évhez képest 23,6% -kal nőtt ez a szám. Ha egyre többen választják az ünnepek előtti leárazásokat, az online kiskereskedők példátlan lehetőséget élveznek új vásárlók vonzására és értékesítési volumenük növelésére.

Black Friday

Black Friday

A fekete péntek vásárlói nagyobb valószínűséggel vásárolnak online, mint boltban, egyre többen használnak mobileszközöket az online vásárlások befejezéséhez. Az amerikaiak 6-szor nagyobb eséllyel vásárolnak online fekete pénteken, mint bármely más pénteken. Az online kiskereskedők a fekete pénteken a bevételük 240% -os növekedését jelentik. A szokásos értékesítési naphoz képest az online forgalom fekete pénteken 220% -ra nő. Az egész napos vagy hosszabb időszakos értékesítési események hatékonyabbak, mint a flash értékesítések. A fekete péntek vásárlói több mint 70% -a olyan kereskedőknél költi el a pénzt, akik ingyenes szállítást kínálnak. Weboldalunkra kattintva megtudhatja, hogy milyen kedvezményekkel vár mindenkit a Tesco, az Árkád, a Fórum, a Miskolc Pláza, vagy éppen a Szeged Pláza. További infók a black.Friday.hu weboldalon.