Ingyen e-számla elérhető a billzone.eu weboldalon

Az e-számla egy elektronikus számla, amely a kiállítás pillanatában elérhető elektronikus formában, nem pedig papír formában, mint a hagyományos számlák. Többféle formátumú elektronikus e-számla létezik, de a legelterjedtebb, a PDF formátum, és cégünk is ezt a formátumot támogatja. Ha az ingyenes előfizetési csomagunkat választja, akkor már abban is teljesen ingyenes lesz e-számla.

[wp_ad_camp_1]

Ingyen e-számla elérhető csakis a billzone.eu weboldalon, tehát ha azt szeretné, hogy ne legyen papírköltsége, illetve postaköltsége, akkor érdemes az ingyenes e-számlát választani. Elektronikus számlát korlátlan mennyiségben állítunk ki szükség szerint, de csak azután, miután ellenőriztük a cég jogosultságát, illetve az adatokat. Az általunk kiállított elektronikus számla elérhető lehet akár 1 hónaptól 10 évig terjedően is, tehát online sokáig elérheti majd a számláit, hiszen vannak olyan számlák, amikre a jövőben is szüksége lehet. Használjon tehát mostantól e-számlát, és könnyebb lesz az élete, ráadásul pénzt is spórolhat meg a postaköltségen és a papíron is.

Ha bármi kérdés merülne fel az ingyenes e-számlával kapcsolatban arra is van lehetősége, hogy feltegye nekünk ezeket, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal egy űrlap kitöltésével weboldalunkon, amiben meg kell adnia nekünk nevét, e-mail címét, illetve üzenetét is, mi pedig visszajelzünk majd önnek. Amennyiben több információt és részletet szeretne megtudni az ingyenes e-számlával kapcsolatban, látogassa fel weboldalunkat a billzone.eu-t és itt mindent megtudhat majd a témával kapcsolatban. Nem kell többé postaköltségre és papírra költenie ha minket választ, hiszen az e-számla teljesen ingyenes és papírra sem lesz szükség hozzá, hiszen elektronikus formában lesz elérhető.